artklubgea2702151От Общински детски комплекс Ловеч съобщават две прекрасни новини. В Националния конкурс за Детска карта на света – 2015 на тема „Моето място в съвременния свят”, организиран от Българска картографска асоциация със съдействието на Национален институт по геофизика, геодезия и география, БАН и Университет по архитектура, строителство и геодезия,призовите места и награди са за :

Десислава Димитрова – 12 год., Мишел Емануилова – 12 год. и Михаела Енева – 8 год.

Рисунката на Десислава Димитрова ще представя България в Международния конкурс в Рио де Жанейро – Бразилия/23-28.08.2015 г./.

artklubgea2702152         Изложбата на детските карти и церемонията по награждаването ще се състои на 27.02.2015 г. в гр.София.

На IV-я Национален конкурс за ученическа рисунка на тема „Пейзаж от моята България” – гр. Троян, организиран от Национална гимназия за приложни изкуства „Проф. В. Колев”, Десислава Димитрова – 12 г. от Детски АРТ-клуб „Гея” при ОДК – Ловеч, се класира на II-ро място с парична награда и диплом, а Яна Петкова – 13 г. и Михаил Велчевски ще бъдат участници в пленера, който се организира през месец април в ателиетата на гимназията за приложни изкуства в гр. Троян.

 

1 коментар

Comments are closed.