lovechobshtina103121Община Ловеч отново спечели проект по Оперативна програма „Аминистративен капацитет“. Той е „Ефективен екип в община Ловеч“, общата му стойност е 146 279 лв, а периодът на изпълнение 12 месеца.

Целта на проекта е изграждане на модерна и ефективна общинска администрация с високо ниво на компетентност на служителите за осигуряване на добро управление. Целевата група, към която е насочен, са служители с ръководни, експертни и технически функции от общинската администрация, кмет и зам.-кметове на общината, кметове на кметства и кметски наместници.

Ще бъдат проведени обучения в Института по публична администрация по каталога му за 2014 г. и обучения по ГИС (географски информационни системи).

3 коментара

  1. Дрън, дрън та пляс! За какъв капацитет говорите! С някои изключения, другото е от тъпанар нагоре! И стига с тези напълно измислени проекти и грешно харчени пари! До кога с простотии!!??!!

  2. В общността на глупаците има една част, наречена лицемери, които непрестанно се учат да лъжат себе си и другите, но повече другите, а в действителност лъжат повече себе си

    Само с пари тая работа нема да стане, ще трябва и акъл…

  3. Стига сте трошили нашите пари и парите на европейците! Това е пълна глупост и всички го знаят – и кмет, и областен управител, и служители. Пълна порнография!

Comments are closed.