lovechobshtina103121С нова електронна услуга на община Ловеч всеки гражданин вече може да направи проверка дистанционно на свои декларации, задължения, плащания, както и да научи за услуги, предоставяни от дирекция „Местни приходи“. На сайта на община Ловеч има банер с линк към сайта на дирекцията.

За идентифициране в системата се въвеждат данни за ЕГН/ЕИК на физическото/юридическото лице, подало документа, и клиентски идентификационен номер (КИН), който е уникален и генериран от софтуера, за да гарантира сигурност на достъпа в интернет. КИН се получава срещу лична карта в дирекция „Местни приходи“ в общината.

С дистанционния достъп до информация може да се проверят декларирани недвижими имоти и превозни средства и регистрирани патентни дейности – на територията на общината, задължения на граждани и фирми за местни данъци, такса битови отпадъци, глоби и имуществени санкции по наказателни постановления и плащания по тях. Получава се и информация за всички услуги на дирекция „Местни приходи“.

 

“Ловеч днес” поздравява кмета Казанджиев и неговата администрация за тази дългоочаквана стъпка,  с която управлението на общината отива напред в развитието на качествени, бързи и удобни за данъкоплатците електронни услуги!

1 коментар

  1. ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА КМЕТА И УМЕНИЕТО ДА УПРАВЛЯВА

Comments are closed.