Пътната мрежа в общината Ловеч на 11 януари, сряда към 8 часа, е проходима при зимни условия. Продължаващият снеговалеж и ниските температури правят обстановката тежка.

Улиците в града са почистени, на места са на асфалт, спирките и тротоарите се почистват в момента. Всички директори на училища са взели мерки за почистване пред сградите и тротоарите пред тях, за да са готови за утрешния учебен ден.

Отворен е пътят за Слатина (кръстовището на пътя Ловеч – Плевен), но остават затворени следните отсечки: Баховица – Лисец, Баховица – Николаево, Баховица – Славяни, Ловеч – Горан и Тепава – Брестово. Днес се прави организация и тези пътища ще бъдат отваряни поетапно.

Няма селища без електричество.

Въведен е режим на водоподаването в Старо Стефаново и има нарушено водоподаване в Соколово поради авария, която се отстранява.

Тази сутрин не са пътували автобусите Ловеч – София в 6, 6.50 и 7.50 часа, както и за Брестово в 7.30 часа. Автобусът за Смочан в 6.40 часа е закъсал по пътя, но и изваден.

16 коментара

  1. Такова безхаберие и не справяне със ситуацията, не бяхме виждали от години. Нищичко не поръсихте по улиците / изключая препарата,с който минахте, преди големия сняг/. Защо лъжете така нагло? По “Димитър Пъшков ” снегорин не е минавал изобщо. Иначе, видях някой и друг, който заглаждаше, но това не е чистене.

  2. Видях днес някакъв камион с пясък,мина през Бабаковец,точно до Дома за деца,мина набързо,но поне го видях,хора,разбирате ли!След няколкодневна блокада,видях нещо…..⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄⛄

  3. Що за лъжи има в тази статия-“почистени улици”?В квартал “червен бряг” улиците са почистени до асфалт ли ? Не може да се върви от сняг , но има надежда – пролетта идва и този сняг ще се стопи през месец май…….

  4. Винаги съм вярвала, че нещата в града ще се променят но вече не го мисля….И новият шеф е като всички останали…демагог! Вс е само за пари…Докога?!

    1. Даваш ли си сметка България и всяка отделна българска община колко милиона лева изразходва за изхранване ,отопляване ,подслоняване ,социални помощи на многобройното Ромо-индо-циганско население ,което продължава още повече да увеличава прираста си? Финансовите средства са поглъщани основно от Ромо-индо-циганската народностна общност в областта ни и за нашите български нужди каквото остане …затова докато РОМО-ИНДО-ЦИГАНИТЕ не бъдат върнати и изхранвани в родната им Индия ,няма да видим добре поддържани пътища и тротоари никога в България ,накрая и България ще ни отнемат цялата ….

  5. Защо са тези лъжи?! Нито е почистено, нито опесъчено….отдолу пътят е чист лед! А в кварталите машини не са влизали!

  6. Асфалта е мираж в този град…… За спиране на кръстовище след 3 молитви евентуално ще спреш посредата на кръстовището, а тръгването си е цяло приключение… Искаме улици а не ледена пързалка…

    1. Искате!Ама внимавахте ли за кого гласувахте ноември 2015 г.Ако не сте ,внимавайте сега на предсрочните избори за народно събрание,щото Боко Борисов пак се е наточил за нов мандат.

  7. Кои са тези улици? Аз асфалт не виждам – всичко е в лед!

  8. Улиците са почистени не до асфалт, а до лед. Под снега има дебел лед, чак под него е асфалта. Колите боксуват в неизринатите улици, трудно се върви по тях. Положението е много зле, да не говорим, че за целия ми маршрут Бабаковец-Софийска-бул.България-ул.Цачо Шишков-автогара, не видях снегорин никъде. За сметка на това видях коли, които се пързалят по леда…къде са ви скъпите препарати против обледяване, защо автогарата не е пипвана…

    1. Георги!! Очаквах да си ми набучил главата на кол задето оплювам старанието и труда на хората, които неуморно чистят за да ни е комфортно…

Comments are closed.