Без съществена промяна е състоянието на пътната мрежа в общината Ловеч на 12 януари, четвъртък, към 8 часа сутринта – пътищата са проходима при зимни условия. Ниските температури и падналият сняг продължават да затрудняват движението.

Уличната мрежа в Ловеч е относително добре почистена, вчера се работеше по селата, като се разчистваха по-големите улици. Имаше и непредвидени проблеми с техниката, което наложи прекъсване на работата за ремонти.

Остават затворени отсечките Баховица – Лисец, Баховица – Николаево, Баховица – Славяни, Ловеч – Горан и Тепава – Брестово. Днес ще се работи по отварянето на някои от тях, за което ще съобщим.

Няма селища без електричество.

Продължава режимът на водата в село Старо Стефаново, водоподаването в Соколово, което е спряно поради авария, все още не е възстановено.

Същевременно днес трябва ще се извърши техническа профилактика и подготовка на наличната снегопочистваща техника за очаквания според прогнозата голям снеговалеж на 14 януари, събота.

2 коментара

  1. Тъй тъй,сега си правете ремонтите и профилактиката,тъкмо навреме след 2 месеца може и да ви потрябват,нямам думи на 30 съм сняг сте в безизходица,ужас!!!!!Управници та за чудо и приказ!!!!??

Comments are closed.