Общинските съветници в Ловеч гласуваха вчера на своето заседание решение, с което избраха Преслав Стефков Георгиев за член на съвета на директорите на „Общински пазари-Ловеч“ ЕАД – Ловеч. Това стана с 18 гласа „За“, седем гласа „Против“ и два гласа „Въздържал се“.

Преслав Георгиев (40 г.) е роден в Ловеч, до 2013 г. беше директор на Областна дирекция „Земеделие“ в Ловеч. Новият член влиза на мястото на освободения от длъжността Васил Въчев Василев.

В съвета на директорите влизат още  Татяна Тодорова (изпълнителен директор) и Ценка Лазарова.

Съветниците не гласуваха по точката за изменение на устава на  „Общински пазари-Ловеч“, която предвиждаше намаление на заплатите на членовете на борда от три на две минимални заплати. Точката отпадна, тъй като бе оттеглена от вносителя.

1 коментар

  1. Идеалното попълнение на директорския борд е този Преслав.Тъкмо ще си партнират с другия ,поставен от ГЕРБ, член на борда Ценка Лазарова.Подхождат си по всичко и външно и отвътре.Изключителни познания в бизнесуправлението!
    Но ще си получават редовно по 840 лв.месечно.
    Колкото до ОПАШАТАТА ЛЪЖА на Кметица Маринова и на Изпълнителната директорка,Тодорова,на предходно заседание на общинските съветници,че Тодорова получава само две минимални заплати/2х420 = 840 лв./,ИСТИНАТА се разбра след последното заседание на съвета на 28 този месец .Лъснаха и другите пари до 2000 лв.,премълчани преди.А предприятието завършва на загуба!

Comments are closed.