nagleci1007151Както в много градове по света, така и в Ловеч доброволци започват да лепят стикери „Аз съм наглец“ върху стъклата на автомобили, чиито собственици брутално нарушават правилата за паркиране.

Когато официалните власти или не могат или не искат да се справят с наглеците, последната линия на нормалността се защитава от гражданите.

Странното е за една европейска държава, обикновените хора да желаят много по-силно, спазването на правилата да важи за абсолютно всички, за разлика от облечените със законни права служители.

Първият наглец, на когото беше залепен стикер е паркирал много „удобно“ пред входа на „Lidl”, при наличието на голям безплатен паркинг. Просто наглец!

14 коментара

  1. Всеки може да разпечати сам стикери и да ги раздаде на желаещите. За трайни резултати обаче трябва пълна нетърпимост към всяка неправда. От паркирането до управлението

  2. С тия лепенки нищо няма да се постигне. Трябват онези големите стикери като на стопхам. И разбира се, по-добре е първо да се направи забележка на водача. 🙂

    1. Ако желаеш по-силен ефект, увивай ги в камъни…

  3. С тия лепенки нищо няма да се постигне. Трябват онези големите стикери като на стопхам. И разбира се, по-добре е първо да се направи забележка на водача. 🙂

  4. Има един нагъл шофьор ,всяка сутрин си спира автомобила на тротоара ,така че не може да се минава.Това е на ул.Васил Йонков,моля Ви сложете му ЛЕПЕНКА !!!

Comments are closed.