skolovech303143Отложените, поради обилните снеговалежи стартове на Първите открити лекоатлетически бягания „Ловешка крепост”, ще се проведат на 8 ноември (събота) 2014 г. при благоприятни метеорологични условия в същите часове, по същите маршрути и за същите възрастови групи.

Лекоатлетическите бягания са в две дисциплини – шосейно бягане за ученици и планинско трейл бягане. Официалното откриване е в 11:00 ч. на площад „Екзарх Йосиф I“, стартовете в отделните дисциплини и възрастови групи са между 11:30 и 12:00 часа, награждаването и закриването на състезанията – в 14:00 часа.

Предвидени са предметни награди и парични премии за планинското трейл бягане.

Наредбата за състезанията и маршрутите са публикувани на интернет страницата на Община Ловеч www.lovech.bg и на блога на СК „Стратеш атлетик“ http://athletic-universe.blogspot.com/.

Срокът за потвърждаване на участието за новата дата и за двете дисциплини – шосейно бягане за ученици и планинско трейл бягане е 6 ноември (четвъртък) 2014 г., чрез подаване на нови заявки.

Формата за заявка е публикувана на блога на спортния клуб http://athletic-universe.blogspot.com/  и се подава на имейла на клуба stratech_atletik@abv.bg .

За допълнителна информация: 0878/639578, Преслава Василева – СК „Стратеш атлетик“.