Stanishev2611131Павлин Иванов

Тази вечер, лидерът на ПЕС, лидерът на БСП и народен представител Сергей Станишев е бил на среща със симпатизанти в Ловеч. Поводът е бил отбелязването на 120-годишнината на социалистическото движение в Ловешко!

В информацията, разпространена чрез националните медии се казва  „Станишев припомни част от историята на социалистическата партия и посочи, че община Ловеч 20 години от 24-годишния преход се е управлявала от социалисти.“

Още няколко цитата от лидера на ПЕС:

 “Имаме мисия, имаме отговорност пред държавата. Нямаме правото да върнем държавата в ръцете на тези “мутри”, които управляваха през последните години”

„БСП е партия, дълбоко вкоренена в живота на българския народ, на

българското общество”

„Пред журналисти той коментира въпроса с изграждането на Седми блок на АЕЦ “Козлодуй”. По мое мнение и по мнение на БСП България ще има нужда и от седми реактор на АЕЦ “Козлодуй”, и от АЕЦ “Белене”. Нещата ще се решават поетапно, в диалог с обществото, търсейки най-добрите икономически параметри”“

 

Не знаех за срещата на г-н Станишев, следователно, нямаше как да задам въпросите си. Щях да попитам:

–          Кога г-н Станишев ще се извини за лагерите и стотиците избити без съд и присъда? Неговата 120 годишна партия е извършила това вероломство!

–          Кога г-н Станишев ще се извини на Ловеч за това, че за 20 годишното управление на общината от социалисти, градът е в шок – демографски, икономически, културен, социален?

–          Кога г-н Станишев ще се извини за проваленото бъдеще на хилядите ловчалии, избрали нов дом и нова родина, далеч от управляваният 20 години от социалисти град?

–          Кога г-н Станишев ще върне държавата на хората?

–          КОЙ предложи Пеевски?

Какво бихте отговорили вие на мястото на г-н Станишев?

9 коментара

  1. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, ОСТАВКА!!!
    Този мазен нещастник дори не мога да го пратя там, откъдето се е пръкнал, защото в неговата родина Украйна живеят горди и свободолюбиви хора, които не заслужават да им натрисаме подобни природно и генетично увредени мекотели.
    http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw

  2. Zatova horata stoiat bez rabota i grada se oprazni.Da ne prikazvame gluposti SER GEY.

  3. Zatova horata stoiat bez rabota i grada se oprazni.Da ne prikazvame gluposti SER GEY.

  4. „Станишев припомни част от историята на социалистическата партия и посочи, че община Ловеч 20 години от 24-годишния преход се е управлявала от социалисти.“

    Ловеч страда от хигиенна и морална криза от 20 годишното управление на социалистите. Социалистическото управление доведе общината до тежка икономическа и социална криза.

  5. „Пред журналисти той коментира въпроса с изграждането на Седми блок на АЕЦ „Козлодуй“: ” По мое мнение и по мнение на БСП България ще има нужда и от седми реактор на АЕЦ „Козлодуй“, и от АЕЦ „Белене“. Нещата ще се решават поетапно, в диалог с обществото, търсейки най-добрите икономически параметри““
    А по мое мнение др. Станишев само пълни с глупости и без това отдавна изветрялите глави на своите електорални единици. Това да не е като в номенклатурното му детство в партийни дворци, където прищявките на разглезените дечица на комунопартийните велможи се изпълняваха безпрекословно, независимо от цената и щетите, които се нанасяха на икономиката на държавата.

  6. Е, па и я съм му симпатизант на Станишката, мое ли да не се обади, че ще доажда. Оти се праи на поганец и се крие от ората? Ного важно нещо саках да му река: да земе да си прибере Орешарчето барабар с целото правителство, от за нищо не стават. Ка му викая студентете у Софията: ОСТАВКА ли беше, какво ли беше…

Comments are closed.