goznica13111313Павлин Иванов

Както вече ви съобщих, по настояване на „Ловеч днес“, кмета Казанджиев ще се срещне с жителите на квартал „Гозница“ по повод дейностите по проекта на Община Ловеч – „Подобрение на водоснабдителната и канализационна система на град Ловеч“.

На 20 ноември, сряда, от 17.30 часа в училище „Св. Св. Кирил и Методий“ жителите на квартала ще могат да поставят своите въпроси и искания към местната власт, изпълнителите на проектните дейности и контролиращите органи.

Конкретният повод за иницииране на среща е инцидента, който за малко не завърши с трагични последици на 13 ноември, при който, жена пропадна с автомобила си в необозначен и необезопасен изкоп и за който, „Ловеч днес“ единствен ви информира.

 

На срещата ще присъстват още експерти от общината, от „ВиК“ и представители на фирмата за строителен надзор.

     Строителни работи в Гозница се правят по проекта на община Ловеч „Подобрение на водоснабдителната и канализационна система на град Ловеч“, по който се доизгражда канализационната мрежа и се рехабилитира водопроводната мрежа на част от територията на град Ловеч (в кварталите Дръстене и Гозница и в Източна и Северна индустриална зона).

     Изпълнител на строителните работи е Обединение „Инфраструктура – Ловеч“ – София, а на строителния надзор – „Пловдивинвест“ АД – Пловдив.

     Темата на срещата са извършваният ремонт и проблемите, които възникват от него, за жителите на квартала, както и възможните начини за минимизирането им.

 

И въпреки, че официалната информация на пресслужбата на Общината гласи, че „Срещата е организирана от кмета и ще се проведе в 17.30 ч. в училище „Св. Св. Кирил и Методий“.“, което не отговоря напълно на истината по отношение на „организирана“, най-малкото защото в информацията не се споменава за опитите за отказ и отклоняване на искането на „Ловеч днес“ за провеждането й, все пак радващо е, че среща с жителите на „Гозница“ ще има!

1 коментар

  1. http://news.ibox.bg/news/id_547969639
    Бавната реализация и спиране на работата, най идат от тоя проблем…
    Нема пари от Европата, а ние си нямаме…

Comments are closed.