darenieerfurt1305-17Павлин Иванов

В сайта на Агенцията за обществени поръчки има обявление на Община Ловеч за „Техническо обслужване и ремонт на моторните превозни средства на Община Ловеч“. От информацията е видно, че превозните средства са 46, а прогнозната сума за тяхната поддръжка е 98750 лв., което средно аритметично е 2146 лв. на автомобил, без ДДС.

Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е 19.08.2015 г. 17:00 ч., а самите оферти ще бъдат отворени на 20/08/2015 в 10:00 ч.

Ето и кратко описание на поръчката:

Изпълнението на предмета на поръчката се изразява в сервизно обслужване на моторни превозни средства, включително доставката на резервни части, материали и консумативи, необходими за извършването му. Обслужването ще се извършва след писмена заявка на възложителя и има следния обхват:

Ежемесечно извършване на технически преглед;

Техническото обслужване в пълен обем и периодичност, съгласно предписанията на производителя на съответната марка автомобилна техника, изразяващо се в смяна на филтри и масла и извършване на проверка и оглед на системите, възлите и агрегатите за правилното им функциониране:

Авторемонтна дейност,

Ремонт и подмяна ходова част,

Ремонт и подмяна трансмисия,

Ремонт и подмяна на спирачна уредба,

Ремонт и подмяна кормилна уредба,

Ремонт и подмяна двигател,

Ремонт и подмяна осветителна уредба,

Ремонт и подмяна електрическа уредба,

Ремонт и подмяна климатична уредба,

Автотенекеджийски и автобояджийски услуги,

Диагностика на ходова част и двигател,

Пътна помощ.

Доставка на резервни части, материали и консумативи, необходими за извънгаранционната поддръжка и ремонта.

 

8 коментара

  1. Има много консерванти за дърво, които биха henhance естествения цвят на дърво в моста и популяризиране на традиционните цвят много хубаво. Бяла боя е само добро за пластмасови прозорци !!

  2. Една година бяха писали в документ за обслужване на лек автомобил, няма да споменавам номер, че са му сменяли и филтрите на климатика, без да има такъв.И сега ще падне крадене!

  3. Тоест да разбирам,че прогнозираме абсолютно всичко да се счупи на абсолютно всички коли..по фактури. Видимо е, че това няма как да се случи в.. една нормална Община обаче..
    Това просто е поредното безсрамие…

Comments are closed.