domdecalovech2071512Призовавам всички институции, които могат да вземат отношение, да го направят, като се самосезират!

Ако случайно пък си заврат главите в пясъка, скоро ще получат конкретни, писмени сигнали по този проект, но ще са загубили и последните капчици доверие на обществото!

Павлин Иванов

Не знам как да започна, без да бъде груб, циничен, арогантен, гневен .. Това, което с общинският съветник Иво Райнов видяхме преди малко в „новото“ ЦНСТ на Бабаковец може да бъде определено като шокиращо!

Сградата, която беше построено само преди една година по „проект“, управляван от медицинска сестра, по случайност съпруга на един от зам. кметовете на Община Ловеч изглежда … всъщност, вижте снимките!

Проектът, за благозвучие носи наименованието: „Осигуряване на ефективна социална инфраструктура, предлагаща услуги за деца в риск в община Ловеч” по оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013

domdecalovech2071524По проектът са изградени три центъра за настаняване от семеен тип и едно защитено жилище. Общата стойност на проекта е 2,5 млн. лв!

В повечето помещенията мирише на мухал, врати се подпират за да не паднат върху някое дете, мазилката на много места в следствие на влагата е заминала, плочките в коридора са счупени, хлопащи и опасни, касите на вратите са се разпаднали ..

Няма да питам нищо!

Само изразявам обосновани съмнения (вижте снимките) към качеството на изпълнение по този проект, контролът по неговото осъществяване и всички документи, с които очевидно е въведен в експлоатация!

Това, което ще направим е да сигнализираме всеки един компетентен орган!

В тази сграда живеят деца с увреждания! Това, че не могат да се оплачат, не значи, че трябва проблемите да бъдат пренебрегвани и замитани удобно под черджето!

 

Писна ми!

 

Само да отбележа за протокола, ако някой, по какъвто и да било начин се опита да влияе, притиска, заплашва, тормози персонала , ще понесе абсолютно всички последици, предвидени в българското законодателство!

Гарантирам!

1 коментар

  1. Казано е: видиш ли гладен комунист, нахрани го. Видиш ли жаден комунист, напой го. Видиш ли бос и гол комунист, дай му дреха и обувки. Но видиш ли комунист да иска власт, пръсни му задника и главата. Иначе всички ще ходим гладни, жадни, боси и голи.

Comments are closed.