ploshtadka906151Мирослав Жилевски

Обръщам се към кМЕТА, понеже, когато има събитие или реализиран проект той е главното действащо лице. Най-новата измишльотина на г-н Казанджиев е срам за Общината и в частност спорта , едно недоразумение и олицетворение на нежеланието за развитие. Става въпрос за street fitness площадка, която наскоро изникна на най- неправилното за целта място, Катерачната стена до хотел „Лиани“.
Няма такава изградена площадка в полза на гражданите, която да е под ключ, НЯМА! Това е и първото такова съоръжение поставено в Ловеч, но без никаква умисъл и рационалност. Питам се аз, кой капацитет е дал разрешение, коя инжинерна мисъл е преценила, че ще функционира по предназначение. На едно събрание преди две години кМЕТА обеща, че ще се изградят няколко такива площадки, но не си представях чак такава грешка.
Г-н кМЕТЕ, ако Ви попадне някъде моето недоволство, моля Ви замислете се и недейте повече повтаря тази си грешка, това съоръжение трябва да е достъпно за гражданите. Сега там има едно голямо циментено петно излято без никаква умисъл, със зле заварени тънкостенни клатещи се тръби(дебели за лост) и предпоставка за контузия на мерклията дръзнал да прескочил оградата(сиреч незаконно влязъл) в двора на катерачния обект. Питам аз, какво костваше да бъде отвън оградата?
ploshtadka906155Ще представя няколко снимки за съпоставка от Google, както и общинарите представящи снимки на проектите за милиони, с тази разлика, че аз знам какво имам предвид! Ще направя, ако щете реклама на една българска фирма за такива уреди. Фирма, от която са се възползвали градове, мечтаещи си за проектите и похарчените милионите на Ловеч. Става въпрос за ТИТАН ФИТНЕС. http://titan-fitness.com/bg
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.
Константин Иречек

 

3 коментара

  1. Същото и с детските площадки.Само да се отчете няква дейност,подигравка.Да не говорим,че няма никаква подръжка

Comments are closed.