ohrana2805141Павлин Иванов

Гражданите на област Ловеч вече могат да спят спокойно и да бъдат сигурни в своята безопасност! По „Национална програма „Сигурност““, правителството назначава в област Ловеч 150 човека на длъжност „Пазачи-сътрудници по опазване на обществения ред“!

Целта е да се ограничи безработицата чрез осигуряване на заетост в дейности по опазване на общественият ред. „Пазачите-сътрудници“ ще работят на пълно работно време за 8 месеца, като средствата за тяхната издръжка са осигурени от Държавният бюджет.

Работата може да се организира на смени, като не се допуска полагането на нощен труд и работа през почивните дни и на официалните празници!

Изискването към безработните лица е да са психично здрави, не осъждани за умишлено престъпление от общ характер и да не са привлечени като обвиняеми или не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер.

Работодатели по Програма „Сигурност“ са Областните управители, които след съгласуване с МВР, чрез Главна дирекция „Национална полиция“ разкриват работни места за изпълнение на дейностите.

Поетапно, в началото на м. юни 2014 г ще бъдат сключени трудови договори и включени в заетост 150 безработни лица.

8 коментара

  1. Аха ясно! Ще се назчнаава навалица дето са безделници и препоръчание от БКП (Българска Конспиративна Парития) а не навалица дето може да върши тази работа.

  2. Е как, идеята е повече от ясна! Нали трябва да се крадват парички като за последно, така е! Или пак ще ги изберете тези убаФци догодина?

  3. Идиотията на това правителство е силно изразена!

  4. А каква е ролята на полицията тогава? Ако не се лъжа бяхме на второ място по най-многобройна полиция на глава от населението в ЕС. И накрая пак сами ще си се пазим, но ще продължаваме да плащаме на “органите”, които ни “пазят”…

    1. Явно падаш от космоса щом задаваш този въпрос. Всички хорица дето са на държавна и общинска заплата по Европейски сценарий трябва да играят ролята на обслужващи нашите нелегални управници страдащи и от комунистическо полудяване. Ако не вярваш потърси на гуги Петър гоблена за подробности.

  5. На времето им викаха пъдари май !! И пазеха по селата селскостопанската продукция !!!!! А сега ко ще пазят в града и то само през деня ???? НЕКОЙ ДА ИМА ИДЕЯ???????

  6. Ок, щом ТРЯБВА – през деня ще спя спокойно.
    А през нощта, почивните дни и официалните празници да не се спи, така ли? 🙂

    1. Скоро започва световното по футбол и през нощта ще будуваме…
      Поредната мъдрост на едни умни хора.

Comments are closed.