legenditevlovech1005163Броени часове преди концерта тази вечер четирима музиканти от супергрупата „Легендите“ дадоха пресконференция в приемната на Община Ловеч. Пред ловешките журналисти се представиха Константин Марков и Стенли от ТАНГРА, Константин Цеков от ФСБ и Димитър Кърнев  от D2.

Нашите песни са известни от радиото и телевизията, но сега ловешката публика ще може да ги чуе качеството и мисля, че ще ги харесат още повече, сподели Косьо Марков. Всички знаят текстовете и пеят с нас на нашите концерти, тези песни са издържали изпитанието на времето, добави Константин Цеков.

Когато правехме нашата музика, искахме да е хубава, красива и по-малко мислехме за пари, а сега е обратното, уточни Стенли по повод каква музика правят днес младите музиканти.

На срещата присъстваха още кметът Корнелия Маринова, зам.-кметът Венцислав Христов и Цонко Цонев, бивш кмет на Каварна.

legenditevlovech1005162Считам рока за част от положителното развитие на културата и заедно с Цонко Цонев смятаме да работим в тази посока да върнем тази музика в Ловеч, каза на финала Корнелия Маринова.

Довечера от 21 часа на площада пред общината започва мегаконцертът на „Легендите“, като тогава към четиримата ще се присъединят Йордан Караджов от СИГНАЛ и Любо Киров  от ТЕ.

1 коментар

  1. Тази статия само заради недоразуменията по снимките с легендите ли я пуснахте? Ами поздрави специално за тях:

    https://www.youtube.com/watch?v=iEVqZv_Zjcw

Comments are closed.