На 15.12.2016г. около 18.20ч. на ПП I-4, в района на с.Абланица, т.а. “Мерцедес” управляван от 37 годишен мъж от с. Радювене, при изпреварване в нарушение, пресича непрекъсната осова линия и се удря в насрещно движещия се л.а.”Рено Лагуна”.

В резултат на инцидента са нанесени материални щети по превозните средства, а водачът и пътник в лекия автомобил са с наранявания, без опасност за живота.

Пробата за алкохол на водачите е отрицателна.

4 коментара

  1. Правилата за движение не са измислени за нищо, но тъпаците са над нещата и това е резултата… Елементарно е, баси! Много им е важно да изпреварват не правилно.. нямам думи да опиша това скапано олигофренско мислене..каквото и да кажа, все ще е малко!

    1. В тези условия на”живот”,създадени от политиците ни,в България остават все по-малко нормални хора,а числото на ИДИОТИТЕ нараства!
      До толкова,че им стана тясно и тръгнаха из Европата да блъскат жени по стълбите на метрото/Берлинското/.

    1. То така или иначе от Смъртта няма оттърваване щом веднъж се роди човек ,а такива безумници пренебрегващи правилата за безопасно движение по пътищата просто ускоряват настъпването на срещата с Нея….и за тях и за другите хора имащи нещастието да се намират в същото време на пътното платно…

Comments are closed.