parzalkaizdanka604153Павлин Иванов

На 27 март публикувах мой коментар озаглавен “Грижата на Казанджиев за майките и децата на Ловеч, няма граници!“. Обърнах внимание на градската администрация на опасността за децата, която се създава от пързалката в центъра на Ловеч, до новият храм.

Пределно наясно съм, че за една част сраснали се с креслата си хора в Община Ловеч, а и не само там, такива като мен само се заяждат и ПЛЮЯТ кмета и неговата компания. Знам и че те не са в състояние да разберат, че поставям проблеми, имащи спешна, екстремна нужда от решаване.

Точно такъв проблем поставих на 27-ми март. В основата бяха притеснението ми за живота и здравето на децата ползващи въпросната пързалка. Както може да се очаква, за ресорните общински служители, моят сигнал е поредното плюене срещу работата на градската администрация.

За съжаление обаче, само няколко дни след това, неизбежното се случи и инцидент с дете, което си разпори крачето на пързалката, най-после доведе до реакция. Глупава, но все пак реакция!

parzalkaizdanka604151Опасната пързалка е буквално изрязана и премахната! Подчертавам – не след сигналът ми, а след инцидент!

Начинът на мислене на управляващите Ловеч вече 20-на години ни е до болка познат. Той може да бъде описан просто – НЯМА ПЪРЗАЛКА, НЯМА ПРОБЛЕМ!

Но тук важи генералната идея – НЯМА ХОРА, НЯМА ПРОБЛЕМ!

Ще ги изтърпим още няколко месеца .. краят наближава!

6 коментара

  1. Браво на всички, които минават оттам всеки ден след публикацията и не направиха НИЩО за да предотвратят инцидента. Бездействието на кметската администрация дори няма да го коментирам, гади ми се от поведението на гражданята

  2. А може да са я взели за реконструкция и модернизация?

Comments are closed.