pokritmostlovech

Ако не искате Ловеч да се превърне в иновативен виртуален град, защитете го!

Павлин Иванов

Уважаеми читатели на „Ловеч днес“, предстоящата развръзка в битката ни за запазване на Покритият мост в сегашният му вид наближава. Символ срещу символ!

Символът на разрухата, подмолността, зависимостите, селските манипулации, корупцията или накратко некадърното и разрушително 12 годишно управление на Минчо Казанджиев, кмет-реформатор, срещу символът на Ловеч Покритият мост и всички нормални, обикновени жителите на град Ловеч, отстояващи интересите на последните останали 20-на хиляди човека в този иначе красив град.

Символ срещу символ!

Скоро, уважаеми ловчалии, ще трябва да заемете една от страните. И не, това няма да е на изборите, а много преди тях. Ще трябва да изберете на чия страна да застанете – публично, с имената и лицата си.

Можете да продължите да се снишавате и да оставите Казанджиев и неговата клика да правят каквото си искат в желанието си да „усвояват“ още и още или .. или да се изправим срещу модела, разрушил всичко стойностно в Ловеч, изгонил вашите деца и внуци в далечни страни и довел ви до дъното на мизерията.

Разделителната линия в последната битка е много ясно обозначена. От вас се иска единствено да изберете на чия страна да застанете.

Скоро ..

1 коментар

Comments are closed.