mladeji511131СДРУЖЕНИЕ “ЕКОМИСИЯ 21 ВЕК” ВИ КАНИ ДА УЧАСТВАТЕ В ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА НА 12 АВГУСТ ОТ 17.30ч. НА ПЛОЩАД „ЕКЗАРХ ЙОСИФ I” В ГРАД ЛОВЕЧ

На 12 август се чества Международният ден на младежта. Той е от особена важност за световната младеж. Този празник е израз на младежката енергия и въображение, съчетани с различни инициативи за признаване на ключовата роля на младите хора и техния принос за укрепване на мира и развитието.

Във връзка с това на 12 август от 17.30ч. сдружение “Екомисия 21 век” и Младежки информационно-консултантски център Ловеч” организират за поредна година отбелязване на празника   на площад „Екзарх Йосиф I” в град Ловеч. Ще има много игри и забавления, в които всички желаещи ще могат да се включат.

Очакват ви много усмивки и приятни емоции.

По време на празника ще се проведе и РАЗХЛАДИТЕЛНА ВОДНА ВОЙНА!

Малки и големи, носете си водни пистолети, балони с вода или други водни “оръжия” пригодени за това! Очакват ви много усмивки, вода и емоция.

Обявяваме и кулинарен конкурс за най-интересна, красива и вкусна салата, за здравословен сандвич и за здравословен десерт. Можете да участвате в него като приготвите нещо вкусно в обявените категории, опаковате ги красиво и ги донесете на празника. Специално жури ще оцени вашите умения, а победителите ще си тръгнат с награди. За да се включите в конкура трябва да се запишете предварително на тел. 068 603 834, да изпратите заявка на e-mail: office@ecomission21.com или на място в офиса на сдружението на ул. Георги Бенковски 1, в двора на ЦДГ “Мария Сиркова”.