policelch2003142Сгъната цигара, съдържаща суха зелена тревиста маса е открита в автомобила, с който вчера мъж на 21 години се заби  във външна стена на жилищен блок, където е разположено фотостудио, съобщават от ловешката полиция. Цигарата е открита в ниша с отворен капак, намираща се над скоростния лост.

Мъжът е отказал да бъде тестван за  употреба на алкохол и наркотични вещества, съобщават от ОД на МВР в Ловеч. По случая е образувано досъдебно производство, а водачът е бил задържан за 24 часа в РУ- Ловеч.

Припомняме, че на 3 ноември около 14 часа, на кръстовището между ул.”Цачо Шишков” и ул. “Съйко Съев” в Ловеч, л.а. „Мицубиши“, управляван от П.Ц.-21 годишен от Ловеч, при движение по улица “Съйко Съев” в посока центъра на града, загубва управление над автомобила, навлиза в насрещното платно за движение и се удря във външна стена на жилищен блок, където е разположено фотостудио.  В резултат на пътния инцидент са нанесени материални щети по лекия автомобил и сградата

4 коментара

  1. Защо не казвате кой е водача?Май пак ще го покрият, за кой ли път!

  2. Е,тоя път е малко по-точно.Вече ги има инициалите П.Ц. и данните – 21 годишен.Почти става ясно,че е синът на Председателя на ОС – Петър Цолов Николов.Трета случка с това момче от подобен характер и едва сега вече има и задържане за 24 часа.Но защо чак сега.И дали,както се полага, и е ставало в други случаи с други водачи на МПС/без гръб/,ще има и наказателно производство и осъждане?!Поне условно! Дали Председател Цолов,ще се смисли – не станаха вече твърде много гафовете му и в местния парламент и като родител,”възпитал” и с личен пример такова отроче?!
    Но пак се прави “слалом” между грозните факти.
    Услужливо е пропуснато това,че “на косъм” са се разминали със Смъртта две деца.Както и че скоростта е била – “фиуу”,повечеот 100,преминаване на червено и навлизане в насрещното.Профучаването покрай пешеходка,пресичаща на зелено срещу магазина на Фото Алекс,отървала се само със силна уплаха и за малко неотнесена от жестокото возило.

Comments are closed.