Свиква се извънредно 29-то заседание на Общински съвет-Ловеч, на 13.06.2017 година (вторник)  от 13,00 часа. Това  става ясно от покана до общинските съветници, подписана от Даниела Маринова Димова – Събева, изпълняваща функциите на председател на ОбС Ловеч съгласно уведомление № ОС – 399/29.05.2017 г.

Проекто-дневният ред съдържа една точка – състояние на здравеопазването в Община Ловеч и предприемане на спешни мерки за осигуряване на здравни услуги на жителите на общината.

Свикването става по предложение на общинските съветници Венцислав Петрушев и Минчо Казанджиев, и е подкрепено от още 10 общински съветници.

2 коментара

  1. Господин Василев, къде са собствениците на одобрените за саниране 15 блока от месец септември 2015 г., защо не си бранят интересите? Защо не са пред общината,както стачкуваха при кмет Минчо Казанджиев? Ловеч загуби санирането, няма избран изпълнител!

  2. Г-н Казанджиев, попитайте също какво става със санирането на одобрените сгради. Защо само се обещава, а на практика нищо не се върши?

Comments are closed.