Светлините на традиционната коледна елха в Ловеч тържествено ще грейнат на 07.12.2017 г., четвъртък, като тази година събитието е на площад „Тодор Кирков“ в кв. „Вароша“. Мястото е определено с оглед извършвания в момента ремонт на централната градска част.

По традиция елхата ще събере малките изпълнители от нашите детски  вокални групи. На тържеството ще бъдат обявени победителите от конкурса за коледна украса.

За тържественото настроение на гражданите Община Ловеч организира и два коледни концерта  – на  20 и 21 декември, сряда и четвъртък, също на площад „Тодор Кирков“.

Първият концерт ще е с участието на известния певец Веселин Маринов, а вторият с участието на Духов оркестър при Община Ловеч с ръководител Тотко Рогашки, мажоретен състав и изпълнители. Ще има и други специални изненади за публиката.

Община Ловеч ще се погрижи и за външната празнична новогодишна украса в града.

Поради по-особения момент, свързан с ремонтите, тази година ще се обърне по-голямо внимание на периферията – кварталите и входовете на града. По-специално става дума за украса в кв. „Младост“, на кръговото движение на Салито, входовете от Троян, София и Плевен.

5 коментара

  1. То всичко ни е светнало , та само елха ни липсва 🙂

  2. Искам да видя светлините в очите на хората от Ловеч…Кога ще ги запалите г-жо кмет?

  3. То, когато се вършат такива ремонти в цивилизованите държави, не са като в Ловеч! Унищожава се и здравото и дали ще бъде заместено с по-здраво, кметица?

Comments are closed.