nasilie1411131Иво Райнов

В България е все по-тъмно и червено. Тъмно като нечистата съвест на Ахмед Доган и цялата му мафиотска партия. Червено като кървавите реки, с които болшевишките учители на Сергей Станишев налагали комунистическа воля.

В България е все по-празно и студено. Празно като душите на стотиците хиляди български поданици, треперещи над трохите, с които да преживеят до утре. Студено като сърцата на отчуждените родители, безразлични към побоя над децата на България.

В България е все по осрано и миризливо. Осрано като живота на Волен Сидеров и всички сбърканяци, които го следват. Миризливо като страха за мимолетната власт, обзел Орешарски  и неморалното депутатство, готово да го крепи на всяка цена.

В България е все по-тихо и потискащо. Тихо като замлъкналато съвест на  медиите. Потискащо като като посланията на Бойко Борисов и неговите депутати, оправдаващи нерешителността си към протеста с грижата да не го задушат.

В България е все по-тежко и мъчително. Тежко като юмруците на полицаите, които се грижат за спокойствието на 130 политически наглеци. Мъчително като пробуждането на студентите, които осъзнават, че са ги оставили сами.

В България е все по-безнадеждно. Като Мрачният  делник, в който

Полицаи влачиха и биха млади хора,

Журналистите мълчаха гузно,

Телевизиите предпочетоха да ни занимават с поредна просташка вечер на курветата Златки,

Поданиците сложиха тапи в ушите си, за да не загубят утрешната порция трохи,

Партиите показаха, че в България няма опозиция,

Станишев пак излезе през задния вход,

Орешарски не изневери на нрава да бъде политическа мишка,

Никой не попита къде е Бисеров,

Нито се замисли къде ще заминат тези млади хора, които днес България изостави на площада.

Само слепите не видяха всичко това. Затова си мислят, че в тази държава има бъдеще.

4 коментара

  1. “ПИСНА НИ ОТ ВАС!
    Писна ни от кретени като Волен Сидеров!
    Писна ни от витиевци като Местан!
    Писна ни от престъпници като Доган!
    Писна ни от безродници като Станишев!
    Писна ни от бандюги като Борисов!
    Писна ни от продажници като Овчаров!
    Писна ни от ченгета като гоце, стати, божо, бригадир, бор, бреза, румянцев…
    Писна ни от цялото ви Бузлуджанско и Копринско стадо, влачещи ни по някакви важни само за вас, рублофилите, пътечки!”
    https://www.youtube.com/watch?v=neX6YCUDooE

  2. Добре сте нарисували картината господин Райнов, но тя е още по-мрачна-нацията е напълно деморализирана и необратимо прогресивно се стопява.Тези, които заграбиха националното богатство, бягат от огромната отговорност , която носят и търсят начини за още по-голямо забогатяване за сметка на народа.Чиновниците, които са се наредили на държавната софра с корупция и бездушие изтискват и последните жизнени сили на хората.Над страната тегне тежката сянка на една ретроградна партия здраво вкопчена във властта и всички останали са нейни отрочета.Всичко жизнено и годно, освен “успелите”, се отправя към Терминал 2.Нацията е напълно разиденена и за сега не се вижда основа, на която би могла да се обедини. Сегашният наплив на “бежанци” е само началото на настъплението от Азия, и напълно реално е да ни сполети съдбата на гордите Траки обитавали нашите земи.

  3. “В България е все по-тежко и мъчително. Тежко като юмруците на полицаите, които се грижат за спокойствието на 130 политически наглеци.”
    ???
    Нещо не разбрах как Иво Райнов сметна броя на политическите наглеци? Дали случайно или по съвест пропуска бандата на мутрите? При условие, че отдавна не е тайна КОЙ ни натресе човека от подземния свят да се опитваш да го легитимираш като нещо различно от статуквото не е признак на въобще какъвто и да било морал.

Comments are closed.