obsajdanemost25081518Павлин Иванов

Поради непреходността на написаното от ловешкия кмет на личният му профил във Фейсбук, не мога да не публикувам дословно мнението на Казанджиев. След малко, може да прочетете и коментар по темата:

Минчо Казанджиев, настоящ кмет:

“Фасадата на моста ще бъде такава, каквато кажат ловчалии на референдума.
За мен външният вид на Покрития мост е важен, но не по-маловажни са вътрешните подобрения по него, каквито са изискванията в заданието за проектиране. Затова:
– Внасям в Министирство на регионалното развитие и благоустройството проекта със сегашния външен вид на моста и предлаганите вътрешни промени, за да стане по-удобна и приятна вътрешната част на моста за наемателите и гостите на моста
– Обявих и ще внеса предложение до Общински съвет за референдум, допитване до всички ловчалии, защото смятам че всички граждани на Ловеч,а не 33 (общинските съветници) както предлагат от някои политически сили, трябва да решат бъдещето на символа на града ни.
Считам, че всяко залитане със символите на Ловеч, с проблемите на града ни и партизиране не са в полза на НЕГО и нашите съграждани. Ловеч е на всички ни.”

11 коментара

  1. проетантите Христова, Денчев избрани без обявен конкурс за проекти на моста, елегантно се ,,оттеглиха” след заплащане на проекта им. Манипулират ни!, каъв проект ще внасят ,,проект, запазващ Символа на Ловеч – Покрития мост в сегашния му външен вид!”, трябва да си оттеглят! белия проект за енергоефективност и да се обяви СПИРАНЕ! на процедурата по одобряване в МК, за да се запази сегашния вид на моста. Всеки референдум може лесно да бъде манипулиран!, като изборите у нас, като се има в предвид , че според фалшивата статистика в Ловеч живеят 45 000човека, а реално са 12-15 000 човека, ето ти я официалната фалшификация на референдума, ще се обяви за несъстоятелен, малко гласували….Казанджиев, няма да се откаже от договореното ,,усвояване” без натиск !, не го ли разбрахте за 12г. и да се вслушва в мнението на гражданите! Защо отменихте протеста? борбата трябва да се изведе до край, а не полвинчато. Този форум-общ. обсъждане беше предизвикан от гражданската Петиция и Жалбите внесени до институциите от инициативен комитет ,,Да спасим символа Покрит мост-Ловеч”…..
    Anika Aneva отложено е разглеждане на общинския съвет за 24.09 септември!, бавят решаването съдбата на моста за спиране на евро проекта, услужливо изчакват!ако мине номера за топлоизолация- съсипване на моста, което е незаконно според ЗКН и статута на моста. Явно договорките на кмета/бсп/ с мин. на културата-МК от ГЕРБ, относно ,,усвояването” за енергийна ефективност продължават. http://www.lovechonline.com/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%BE%D1%82%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B8-%D1%81-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%86-%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%8F%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB/

Comments are closed.