Изпълнителният директор на сайта Kmeta.bg Боян Томов днес връчи лично на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова отличието за кмет на месец февруари „Стожери на българщината“, както по-рано показа анкетата на сайта. Томов специално посочи активната дейност на кмета на Ловеч в тази сфера.

Награждаването бе предшествано от конференцията ТЕХ СИТИ – поглед в бъдещето“, на която бяха представени редица нови технологии, платформи и практики за умни технологични градове.

„Би било чудесно, ако можем да ползваме последните технологии, които видяхме днес тук, да ги внедряваме повече в образованието на децата, в културата и туризма. Голямо предизвикателство е да пазим българското и ние го правим с голямо желание“, каза при награждаването Корнелия Маринова.

Връчването на грамотите стана в тържествена обстановка в „София Тех Парк“, иновативен форум Джон Атанасов“, където присъстваха и други кметове от страната, носители на други отличия от сайта Kmeta.bg.

Припомняме, че през февруари Ловеч се пребори с голяма преднина пред останалите градове в раздела от анкетата, като Балчик, Панагюрище, Провадия и Свищов.

4 коментара

  1. На пълните олигофрени да обясня какво става – Община Ловеч има договор с този сайт, който НЕ ПРАВИ АНКЕТИ, а пише статии, срещу заплащане. Заплащането на този PR го правим – ние, гражданите.

Comments are closed.