Рокът се завръща отново в Ловеч като LOVE CHange Music Festival  на 2 и 3 септември. Италианската трип-хоп сензация Morcheeba и италианците The Sweet Life Society ще бъдат хедлайнери на новото продължение музикалния фестивал, който е традиция за града на Покрития мост. Както и миналата година, мястото е в парка на бившата  казарма в центъра на града.

Неотдавна Morcheeba обявиха официалното си завръщане и са на турне в оригинален състав. Така ще дойдат и в Ловеч на 2 септември за откриването. Другият хедлайнер на вечерта ще са веселяците от Торино – The Sweet Life Society, които гостуват в България за първи път.

Очакват се да бъдат обявени и имената на още няколко международни банди, които ще се включат в програмата на втория ден. Заедно с тях ще станат ясни и кои ще са участниците от българска страна.

Освен вечерните концерти, Община Ловеч подготвят разнообазни и атрактивни забавления по време на фестивала. През деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите на фестивала.

Продажбата на билети за LOVE CHange Music Festival стартира на 19 юни – понеделник, в мрежата на Eventim и партньорските им каси в цялата страна. В това число билети ще се продават в Билетен център НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, Български пощи и други.

Цената на билетите е:

Билет за 2 септември, събота – 30 лв./в деня на събитието 35 лв.

Билет за 3 септември, неделя – 25 лв./ в деня на събитието 30 лв.

Групов билет за двата фестивални дни – 40 лв./в деня на събитието 45 лв.