riklovech1205137Автомобили с протоколи придружени от патрулки на ловешката полиция пристигат пред сградата на Областна администрация в Ловеч за да предадат членовете на секционните комисии протоколите от гласуването в предсрочните парламентарни избори.

Има опашка пред РИК Ловеч с чакащи, като за тях са осигурени столове за сядане и освежителни напитки. Организацията по приемането и въвеждането на протоколите към 22.30 ч. е добра.

Тази нощ РИК Ловеч ще приеме протоколите от 262 секции от 11 МИР. Книжата ще бъдат обработени в информационният център, където протоколите се проверяват по съответните контроли, след което се обработват и изпращат в ЦИК.Няма как да не отбелязано, че процедурите са напълно прозрачни, осигурен е абсолютно безпрепятсвен достъп на медиите до целият процес, за което искам да поздравя изборната администрация.

Очаквайте скоро и първите резултати от преброяването на гласовете в област Ловеч.

4 коментара

  1. Отличници са хората от СИК-овете, които свършиха бързо работа в комисиите, отличници са хората, които организираха транспортирането им от места до Ловеч, отличници са РИК-Ловеч и Информационно с бързата обработка, Областна администрация, които създадоха перфектна организация. В 4 и половина сутринта и последната СИК напусна сградата в добро настроение. На някои места тепърва бяха започнали да приеман документи.

  2. Кои са отличниците? Хахаха

  3. Отличници!

  4. В 11 секция са със сгрешен протокол! Това е така защото председателката е много компетента и чете постоянно закона!

Comments are closed.