logorb1009141Заповядайте на официалното откриване на предизборната кампания и представяне на листата на Реформаторския блок за 11 МИР Ловеч. То ще се състои на 11 септември, четвъртък, от 17, 00 ч. в Клуба на дейците на културата – Ловеч. Ще присъстват Божидар Лукарски, лидер на СДС, Найден Зеленогорски от Движение „България на гражданите“, водачът на листата на Реформаторския блок за Ловеч Николай Вълков и кандидатите за народни представители от листата.

Ще се радваме много да се видим и да се запознаем, да обменим мисли и мнения за Ловешка област и за това, с което можем да бъдем полезни – заедно и всеки един от нас.

Всички съмишленици и гости са добре дошли. Както и всички опоненти.

 

 

Платена публикация по договор.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

4 коментара

    1. Пропусни и да гласуваш и после плюйте четири години.

    2. Точно така, Анонимен, крайно време е да бъдат обвинени всички негласуващи като главен и основен виновник за днешния упадък и мизерия в Българя.

      Иначе ще вземе някой да си помисли,че виновни са всички онези /едни и същи/, които бяха избирани и продължава да бъдат избирани, заедно с гласуващите си избиратели. А това е недопустимо.

      Опитайте да напишете една “народна песен” за добрите гласуващи, които никога не са “плюли”, а песни са ми пели и цветя на партийци и управници са ми носили, носили и покланяли се до земи от благодарност.

      *

      Г-н Иванов, как гласуваха представителите на “Реформаторския блок” в ОбС Ловеч по точката за съдебните заседатели? Успяха ли да защитят Член първи от новата демократична Конституция или като колегите си от ДСБ, ГЕРБ, АБВ, ДПС в Троян – поругаха Конституцията и върнаха Член първи от комунистическата Конституция с ръководната роля на партиите /в случая/?

      Какво мисли лидерът на РБ г-н Вълков по въпросът? Думичка не чухме нито от него, нито от кой да е много десен и много син демократ в цялата област Ловеч по въпросът с поругаването на Конституцията. Питайте ги, г-н Иванов, иначе как да подкрепим тези славни борци срещу комунизЪма и тоталитаризЪма?

Comments are closed.