prettymaids809161Рекламното видео за предстоящия Lovech Rock Fest 2016  на 22 и 23 септември т. г. вече е в интернет. Може да се види на Ютуб на адрес

https://www.youtube.com/watch?v=JZJ5edr4e4k

Клипът е изработен като безвъзмездна помощ за Община Ловеч от кинорежисьора Цветомир Матев в неговото студио The Next Big Step. Днес видеото ще бъде качено и на facebook.com/Lovech-Rock-Fest, съобщи авторът.

Младият Матев е родом от Ловеч, досега е правил поредица  клипове , най-вече на „Мастило“  („Ела, ела“ , “Прости ми”). Във видеото на „Само аз и ти“  режисьорът улови най-горещите и и спиращи дъха моменти от турнето на „Мастило“. Негови са още клипове на  DIA („Вено Невено“), на LaText  (Shoot me again), изработва и реклами на различни продукти.

Заедно със състудентите  Павел Павлов и Ивайло Коцев, неотдавна  Цветомир създаде кино „Космос“.  Инициативата възстанови кинопрожекциите след близо 15-годишна липса на кино в Ловеч.  С тази идея младите хора се включват успешно във възраждането на културата в люляковия град.

5 коментара

  1. Моля, подпишете ПЕТИЦИЯТА за спиране на евро проекта за саниране и обезличаване на ПОКРИТ МОСТ Ловеч, реконструкция на моста на К.Фичето- групова недвижима културна ценност, който общината и министерство на културата продължават да процедират, с цел усвояване на средства от еврофондовете. http://www.peticiq.com/pokritmost

    1. Моля подпишете петицията, само от харесване полза няма. Проблема е в предишния кмет Казанджиев и сегашния К.Маринова алчни за пари. Целия проект е незаконен, но е одобрен от министъра против културата Вежди Рашидов унищожил много исторически и културни ценности у нас с цел ,,усвояване”

    1. Госпожо Илиева, трябва да свикнем , че културата струва пари! Цените за двата дни са повече от символични

    2. алчната управляваща става все по-алчна

Comments are closed.