Пътната обстановка в Община Ловеч остава трудна, продължава да има затворени отсечки. Към 19 часа в неделя пътят към Баховица откъм „Баховско шосе“  вече е отворен. Затворена остава пряката отсечка Лисец – Баховица.

Ситуацията в момента (към 20 часа в неделя, 8 януари) е  следната:

Продължава да е затворен пътят Ловеч – Плевен. Затворени остават отсечките  Баховица – Славяни,  Баховица – Николаево, Тепава  – Брестово,  Ловеч – Горан, Горан – Владиня  и  Дойренци – Дренов.

Възможен маршрут за Владиня е обходният път през  Александрово – Дренов- Владиня. 

Няма селища без  електричество, вятърът обаче е много силен и може да има проблеми. Предупреждение към водачите на МПС  да бъдат много внимателни, прогнозата за нощта е, че е възможен нов снеговалеж.

8 коментара

  1. А учениците които са от Плевен как да стигнат до Ловеч за да може утре да са в час….кмета на общината ще им извини ли отсъствията…

  2. Ало, пътното кога ще се почисти пътя до Плевен?Работя в Плевен, и не само аз, в Ловеч работа няма, поне разчистете пътя да ходим да си изкарваме за хляба….

  3. 100лв за винетки искате да ви еба майката тъпа ,на родителите си и хляб не можем да занесем !!!!

  4. Предния кмет ги пускаше ,и на Бабовец покрай блоковете чистиха даже ,сега ням джан джун !!!

  5. Аре де я кметицата да пуска снегорините ,нали много са снима по вестниците ,ко стана ся 3 дена сняг и нито 1 снегорин не видях лично аз ,някой виждал ли е ?????????????

  6. Ало от пътното в Ловеч вземете и си почистете пътя за Плевен има хопа които са студенти и чакат автобеси от Плевен за Търново не се ли се замшлисляте не е толкова трудно …..

Comments are closed.