След спирането на снеговалежа пътната мрежа в община Ловеч към 8 часа на 20 януари, петък, е нормална при зимни условия. Гъста сутрешна мъгла е паднала в участъка от разклона за село Слатина до Ловеч на главен път II 35 Ловеч – Плевен, така че водачите на МПС трябва да са изключително внимателни.

Снежната покривка на много места остава на т.нар. „подложка“, има покрити ледени участъци и това са опасни места както за пешеходци, така и за МПС. Пътните платна остават на „бяло“, но това при една нормална скорост не е препятствие за движение.

Няма сигнали за бедстващи хора, няма и затворени междуселски пътища в общината. Няма селища без електроснабдяване и водоподаване.

2 коментара

  1. какво се чисти не зная, но виждам какво е почистено на улицата която води към входовете на бл 319 и 320.два ледени коловоза с наклон около 30 градуса.ако се наложи да извикаш бърза помощ за спасяването на човешки живот от там няма излизане, а в тези входове на блоковете живеят над 250 семейства. лекарите ли ще бъдат виновни или общината за непочистени улици. подобен наклон има и на улицата където живее кмета на града но там е почистено.

    1. Прав си ,няма да успеят хората и затова живеещите в тези жилищни сгради трябва по начало да водят един умерен живот ,без крайности ,без прекаляване с алкохолни напитки ,цигари и свръх мазни храни ,за да няма умиращи по спешност от мозъчни и сърдечни удари ,да няма битови пиянски спречки с последващи опасни наранявания .Ако това се спазва ,всичко ще бъде относително наред с всички живеещи там.Хората от общината правят всичко ,което е по силите им, за да ни обезпечат с безопасни и приемливи условия на живот и движение.Но от нас гражданите се изисква разбиране и търпение.Нещата не става като с вълшебна пръчица ,така ,че всяко нещо се извършва по реда си.

Comments are closed.