Great Wall Belgrade Showroom_Center SЕдин от първите клиенти на Great Wall в Сърбия получи ключовете за своя Great Wall H6 на официалното откриване на шоурума в Белград

 Първият шоурум на Great Wall в Сърбия бе официално открит на 29 януари в Белград, съобщават от ловешката  автомобилостроителна фирма. С новото представителство в сръбската столица, стартира и изграждането на дилърската мрежа на българския автомобилен производител „Литекс Моторс“ в западната ни съседка. Автомобилите Great Wall, произведени в България, се предлагат на сръбския пазар от лятото на 2014 г. от официалния представител на „Литекс Моторс“ за Сърбия – GWS Auto Group.

„Приносът на Сърбия е важен и стратегически за „Литекс Моторс“, и е добър знак, че точно в навечерието, в което празнуваме 3 години от отварянето на завод за автомобили Great Wall в България, празнуваме и откриването на първия шоурум на Great Wall в Сърбия“, каза на откриването изпълнителният директор на българския автомобилен производител Илия Терзиев. „Пожелаваме на нашите партньори от Great Wall Serbia – Auto Group много успехи, силни продажби и доволни клиенти“, допълни Терзиев.

Great Wall Opening_Iliya Terziev_left „Щастливи сме, че „Литекс Моторс“ избра именно GWS Auto Group за свой партньор“, каза на откриването в Белград директорът на сръбската компания Радован Берич. И в Сърбия клиентите на Great Wall могат да разчитат на перфектно съотношение цена – качество, конкурентни цени и професионална техническа поддръжка за всички автомобили Great Wall.

Откриването на шоурума съвпадна и с предаването на Great Wall H6 на един от първите клиенти на марката в Сърбия. Собственикът на чисто новия автомобил получи документите си лично от директора на българския автомобилен завод Андон Димитров.

В новия шоурум в Белград, всички клиенти могат да разгледат отблизо едни от най-успешните автомобили с марката Great Wall – SUV модела H6 и пикапа Steed 5, а също и да заявят тест драйв. До края на март в Сърбия ще бъдат открити още две представителства на марката – в Ниш и Нови Сад.

Освен в Сърбия, автомобилите произведени в България, вече се предлагат в Италия, Румъния и Македония. И през 2015 г. българският автомобилен производител „Литекс Моторс“ ще продължи да разширява дилърската си мрежа в Европа, като приоритетни остават пазарите на Източна и Централна Европа.

1 коментар

  1. и въпреки че ги правят в ловеч, нямат представител от който да си купиш… пародия

Comments are closed.