h62001141Ексклузивният  Great Wall Н6 Made in България ще намери своя нов собственик чрез специализиран търг, като част от новата кампания на Литекс Моторс

Българският автомобилен производител Литекс Моторс, който преди по-малко от два месеца стартира производството на най-успешния SUV автомобил в Китай за 2012 г. –  Great Wall H6 стартира рекламна кампания за лансирането на своя нов модел. Като част от нея, първият Great Wall Н6, произведен в България, който притежава колекционерска стойност, ще бъде предложен на специално организиран онлайн търг. Единствената по рода си инициатива, организирана от българския производител Литекс Моторс, се прави за първи път в България.

От 20 януари, в рамките на един месец, всеки, който иска да притежава първия Н6 Made in България, ще има възможността да наддава за него на www.myH6.greatwall.bg.  Началната цена, от която ще стартира търгът, е 1000 лева. Собственик на първия български H6 ще стане участникът предложил най-висока цена към времето на изтичане на срока за участие, а именно 24:00 часа на 16.02.2014г. На него ще му бъде предложена възможност да закупи автомобила в брой или на лизинг.

След приключване на търга Литекс Моторс ще представи официално на пазара най-новия си SUV модел – Great Wall Н6. Автомобилът ще се предлага на цени ДО 45 260 лева с ДДС

Great Wall Н6 е ново поколение SUV, отличаващ се с модерна визия и просторен и комфортен интериор. Той е перфектен както за градска, така и за извънградска среда. Моделът се отличава от останалите модели в сегмента, като предлага умела комбинация от технически характеристики и високо ниво на оборудване, придаващи допълнителен комфорт на пътниците. Той разполага с 2-литров, рафиниран и икономичен, комън рейл турбо дизелов двигател, с 6,8 л. среден разход, интелигентно 4х4 задвижване, ESP стабилизираща програма, START-STOP система, 4-сензорен асистент за паркиране и камера за заден ход, РКЕ безключов достъп и стартиране на двигателя, просторен багажник, сензори за светлина и дъжд, енерго-абсорбиращи брони с хромирани елементи и много др.

Great Wall Motors (GWM) е най-големият частен производител на автомобили в Китай и износител от азиатската страна. GWM е марката с най-продаваните SUV автомобили в Китай за последните 5 поредни години, както и с най-продавани пикапи през последните 14 години. Компанията реализира автомобилите си Great Wall в над 130 страни по целия свят, вкл. държави от Европейския съюз. GWM са първата и все още единствената независима китайска автомобилна компания, която има типово одобрение на продуктите си за продажба в ЕС.