Първият клиент, който е плати за 2018 г. в дирекция „Местни приходи“ на Община Ловеч, е кметът на общината Корнелия Маринова. Още в 08.00 часа на 09.01.2018 г. тя посети гишето на службата и се издължи към бюджета. Така след направено облагане, дирекцията от днес стартира кампанията за събирането на местните данъци и такси.

В цялата страна  кампанията за събиране на местни данъци и такси за 2018 г.  по традиция стартира от 1 март, но в Ловеч вече е факт.  Всички кметства на населените места на територията на Община Ловеч са включени онлайн в информационната система на Община Ловеч „ИМЕОН“, модул „Местни приходи“.  Така че жителите на селата няма необходимост да посещават общината в Ловеч.

До 30.04.2018 г. могат да се ползват отстъпките при плащане на данъците и таксите, уточни Христо Тотев, директор на дирекция „Местни приходи“.

Работното време на гишетата в дирекцията е от 08.00 часа до 17.30 часа без прекъсване.

19 коментара

  1. Ехее колко похвалноо !!! И колко случайно са я снимали докъто си плаща данъците

  2. Три дни не са отваряли , че да може кметицата да е първа 🙂

  3. Браво,значи няма нужда да прави нищо повече за общината,надявам се никой да не ви подражава на личния пример,защото тогава града го чака разруха.

  4. Първия човек които е платил със сигурност е някои пенсиор. Не тази госпожа

    1. Пенсионерите не са ги пуснали докато мине госпожата. Нали е с връзки…

  5. Е добре,ами тия от данъчното,кога са си пили кафето

    1. При условие, че всички сметки се плащат от дивана с мобилно банкиране само тотални неадеквати могат да си правят подобен тъп пи ар.

  6. Евала на пиара на общината. Заврял си е носа където трябва….На топло

  7. Да личен пример Как се краде и се плаща първи

Comments are closed.