В РУ Ловеч са образувани две досъдебни производства след като в нощта на 08 срещу 09 ноември са разбити два търговски обекти – един в с.Йоглав и магазин в гр.Летница.  От двата обекта са отнети неустановено количество цигари, а от този в гр.Летница липсва и сумата от 400 лв.

РУ Троян за  срок от 24 часа е задържан 41-годишен мъж от града, който е извършвал скандални действия на обществено място, а в последствие Районен съд -Троян е наложил глоба на лицето в размер на 250 лв. след което е освободено. 

На 09.11.2017г. около 18.30ч. в с.Тодоричене, неизвестен лек автомобил е блъснал при разминаване  лек автомобил “Форд”, след което е напуснал местопроизшествието. В резултат на инцидента 64-годишния водач на «Форд»-а е с охлузни рани. Работата по случая продължава.

На 09.11.2017г. в 18.30 часа, на кръстовище с кръгово движение между ул.”Симеон Велики” и ул. “Христо Ботев” в гр.Троян, велосипедист е нарушил пътен знак “В-2” след което се сблъсква  с лек автомобил “Фолксваген Тауран”. В резултат на сблъскъка  17-годишния велосипедист от гр.Кнежа е настанен с травми в троянската болница, без опасност за живота. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни.   

На 09.11.2017г. около 11.30ч. на ПП-I-4 км.41+30м.,  32-годишна жена от гр.Елена при управление на л.а. «Фолксваген» губи контрол върху превозното средство, навлиза в лентата за насрещно движение и удря движещия се там л.а. «Мерцедес».  Пострадала при пътния инцидент е водачката на «Фолксваген»-а, която е с фрактура на бедрената кост. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ Троян за срок от 24 часа е задържан 16-годишен младеж от града, след като в с.Черни Осъм при извършен му личен обиск, в момчето са открити  4.15 гр. суха тревиста маса, която при направения полеви тест е реагирала на марихуана. По случая е образувано досъдебно производство.