obs3105131На основание чл. 25, т.1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация,  свиквам  ЧЕТВЪРТОТО ЗАСЕДАНИЕ  на  Общински   съвет  –  Ловеч,  на  21  ДЕКЕМВРИ  /ПОНЕДЕЛНИК/  2015  година  от  10,00ч. в  заседателната зала на Община Ловеч при следния ПРОЕКТО-ДНЕВЕН РЕД:

1. Питане на основание чл.116, ал.1 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет-Ловеч, неговите комисии и взаимодействието с общинската администрация на Община Ловеч от г-н Минчо Казанджиев- общински съветник  относно  наличностите на Община Ловеч по сборния финансов отчет.

2. Питане на основание чл.116, ал.1 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет-Ловеч, неговите комисии и взаимодействието с общинската администрация на Община Ловеч от г-жа  Валентина Янкова –общински съветник относно  изпълнение на  решение № 990/23.07.2015 година на Общински съвет-Ловеч.

3. Питане на основание чл.116, ал.1 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет-Ловеч, неговите комисии и взаимодействието с общинската администрация на Община Ловеч от г-н Страцимир Петков  –общински съветник относно  затварянето на Спортната зала.

4. Одобряване на план-сметка за разходите през 2016 год., необходими за предоставяне на услугите по сметосъбиране, сметоизвозване, поддържане на депа за отпадъци и чистотата на обществени площи в 34-те  населени места в Община Ловеч и гр.Ловеч.

Докл.: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

5. Определяне  на размера на такса за битови отпадъци за 2016 година в Община Ловеч.

Докл.: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

6. Предложение относно вътрешна компенсирана  промяна на капиталовата програма на Община Ловеч за 2015 година.

Докл.: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

7.Доклад на комисията от проведен публичен търг с явно наддаване в изпълнение  на решение №972/25.06.2015 год. на Общински съвет-Ловеч.

Докл.: зам.председател на комисията за провеждане на търга

8. Процедура по допускане изработване на подробен устройствен план-план  за регулация и застрояване /ПУП-ПРЗ/ за  поземлен имот № 43952.521.376 по плана на новообразуваните имоти в  местност „Бабаковец”, гр.Ловеч във връзка с промяна  предназначението на земеделска земя за неземеделски нужди.

Докл.: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

9. Доклад относно одобряване  на изменение на подробен устройствен  план-план за регулация, обхващащ улица от О.Т.220 до О.Т. 224 и изменение на подробен устройствен план-план за регулация и застрояване  за урегулирани  поземлени имоти ІІІ, ІV и V от кв.59 по плана  на с.Малиново, Община Ловеч.

Докл.: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

10. Упълномощаване  представител на Община  Ловеч за участие в извънредното Общо събрание на Асоциация по В и К на обособената  територия, обслужвана от „ВиК” АД-Ловеч, насрочено за 22.12.2015 година.

Докл.: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

11. Актуализиране състава на Общински съвет по наркотични вещества към Община Ловеч.

Докл.: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

12. Предоставяне на земеделска земя от Общински  поземлен фонд по кадастралната карта на с.Радювене, Община Ловеч, след установяване  границите на имоти с признато право  на възстановяване  на наследниците на Мирчо Василев Цанов и Иванка  Димитрова Стоянова в  изпълнение на  § 27, ал.2, т.2 от Преходни  и заключителни разпоредби /ПРЗ/ към Закона за изменение и допълнение  на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.

Докл.: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

13. Предоставяне на земеделска земя от Общински  поземлен фонд по кадастралната карта на с.Радювене, Община Ловеч, след установяване  границите на имоти с признато право  на възстановяване  на наследниците на Стойка Данова Вълковичина и на наследниците на Мирчо Цанов, Митю Пенков, Стоян Цанов  изпълнение на  § 27, ал.2, т.2 от Преходни  и заключителни разпоредби /ПРЗ/ към Закона за изменение и допълнение  на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.

Докл.: Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч

14. Жалба  от Андрей Ангелов Андреев в качеството му на управител  на „АНДИ-М” ЕООД.

Докл.: Ангел Заимов-председател на постоянна комисия

ПЕТЪР  ЦОЛОВ:
Председател на Общински съвет-Ловеч