snqgbahovica2510149Павлин Иванов

По информация на нашият читател Ивайло Коларов, придвижването по пътя между селата Баховица и Николаево е почти невъзможно. Тежкият сняг е пречупил множество дървета покрай непочистеното шосе. Следи от снегорин или друга почистваща техника не са забелязани.

От снимките ясно се вижда реалната пътна обстановка към този час.

Вероятно и по пътищата на останалите населени места на територията на община Ловеч положение е подобно, но към този момент нямаме снимки или видео.

Сигнали за непочистени пътища може да изпращате на office@lovechtoday.eu или на тел. 0886 735213

19 коментара

  1. Да, реално от всички коли на пътя , едва 6-7 забелязах да са със зимни гуми, нашата кола също не беше. Така че на кого да се сърдя?

    1. Ценке, аз съм си сменил гумите. Заради кокошки като теб улиците са задръстени с буксуващи дараци. Аз не се сърдя на такива като теб. Сърдя се на полицията, че не ви скъсва шортите от глоби. тъпанари прости!

  2. Права е Ценка! Нека да не плюем ей тъй без нищо! Днес след обяд тръгнахме с приятел за Севлиево и на сред пътя за Троян се отказахме, беше невъзможно да се пътува! И виновният беше времето, а не службите!

  3. Но хората от Гражданска защита ронеха здраво, не ги плюйте, знаете колко заседнали коли и тирове извадиха по пътя Ловеч – Троян?

  4. АЙДЕ ДАКА като са обявили бедствено положение в твоя район ямболския като много ти знае балалйката, отиди там да видиш какво е и да помогнеш на твоите съграждани…….то не е само да правиш коментарчетаа от компа и нсе някай ти виновеен…. тъпата бълтарска сган, никога не търси вината и в себе си а все в другата купичка, затова сме на този хал …всички сте големи разбирачи……..

  5. Ей, пред клавиатурката сте много добри, бре! Цял ден очаквам с нетърпение да се прибера и да Ви прочета умопомрачителните коментарчета. Сега вече може да излезете и вие да си почистите пред вратите на блокчета и къщички, да подръпнете някое клонче за да му олекне от снега и така. А конкретно за пътя Баховица Николаево: този път никога не е бил проходим при обилен снеговалеж, защото до половината е в община Ловеч, а другата в община Плевен и все някой го зарязва. Тези които пътуват от там знаят това, а за останалите дали трябва да обяснявам, че по пътя на елементарната логика първо се почистват главните пътища и след това второстепенните. И според мен изненада от страна на зимата няма, а просто си поваля доста и стана кофти от това, че листата на дърветата все още не бяха опадали. Сигурно искате кмета да обрули и листата, а? Ей, колко хубаво нещо е зимата!

  6. Съгласна съм с теб, Ивайло 🙂

  7. Според мен още не са разбрали,че вали сняг!

  8. Не разбирам защо се оплаквате, това е супер красиво 🙂

  9. http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/328.jpg?ver=1

    Незабавна оставка на кмета Казанджиев!
    За поредна година зимата ни изненада. Всякакви граници на търпение са преминати. Наслушали сме се на обещания, оправдания и лъжи. От 4-5 дни синоптиците предупреждават за обилни снеговалежи и за поредна година НИКАКВА организация не е създадена от кмета за почистване на града и общината. Града е парализиран от безотговорното управление на кмета Казанджиев.
    Минчо върви си! #ОСТАВКАНАКМЕТАКАЗАНДЖИЕВ

  10. Ловеч Микре не е безопасен за минаване. Избягвайте да стоите под дърветата, неопадалите листа и мокрия сняг влошават положението.

  11. еми то тва от нас просто сме уникални нз за кви изненади говорим ама те никога ня са вземат в ръце нз тея новини негледат ли невиждат ли кво става на вънка ! :Х

  12. Предлагам да изкараме Минчо дъ пуси от топлото местенце на което се е заврял и да го накараме с едно гребло да ходи да чисти улиците!

  13. Чакайте де… Сигурно снега пак ги е изненадал.. Като се поотърсат от снежната изненада, може и да се вземат в ръце, и да почистат малко от малко..

  14. Общината пак е изненадана от лошото време както винаги. Няма нито една машина да почисти в кварталите или Кмета очаква Светия Синод да свърши тая работа. Най вероятно хората който трябва да свършат работата си стоят по домовете вместо да си размърдат задниците и да видят какво става и ка може да се направи по добра организация. А и трябва да си заслужат големите заплати.

  15. То кога при нас пък е имало нещо свършено като хората… Трябва да се пребием по пътищата, че да се сети някой да си свърши работата

Comments are closed.