pmg2206159Юлияна Близнакова

118 зрелостника получиха дипломите си за средно образование на официална церемония в Актовата зала на ПМГ-Ловеч. Първата диплома, връчена от директора на гимназията Димитър Петков бе на Марина Крачолова от 12 А клас – първенец на Випуск 2015.

Тя получи грамота, предметни награди, както и специален подарък от Председателя на училищното настоятелство – Николай Николов за отличен успех и постигната оценка на матурата по биология – 6,00.

Още двама зрелостника получиха грамоти и специални награди – Христо Христов и Ивелин Станчев от 12 В клас. Отличен успех в дипломата за средно образование и резултат от матурата по математика – отличен 6,00.

Четвъртият абитуриент със специална награда бе Иво Яков от 12 Б клас – за отличен успех и отлично представяне на Националната олимпиада по информатика.

pmg22061512Още 16 отличника получиха специални награди за положения труд и постигнат отличен успех. На последното за випуск 2015 празнично събитие, награди от ръководството на ПМГ получиха и Националните шампиони по акробатичен рок`н рол Мирослав Александров и Мария Георгиева, а за национални и международни спортни постижения грамота бе връчена и на Христо Александров.

Дипломите връчи директорът на ПМГ-Ловеч – Димитър Петков.

 

4 коментара

  1. За да бъда точен – получих информация, че отличниците от матурите Марина, Христо и Ивелин са получили по една торта. Поздрави на г-н Петков, дано не ми се сърди за питането, но хубавите неща при подобни събития не трябва да се пропускат при отразяването им.

  2. че може би ще преосмислите това и традицията ще се възобнови.

    П.П.: Като послепис, но поради техническата ми издънка не успях да го сложа на първо място: ЧЕСТИТО, ДЕЦА, ПОЖЕЛАВАМ ВИУСПЕХИ И МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ ЗАНАПРЕД!

  3. Не виждам нито на снимките, нито в текста да е спазена една добра традиция от предходните години – подаряване на торта на децата, получили 6.00 на матура или НВО по някой предмет (преди това беше основно по математика). Защо спряхте, г-н Петков?
    Знаете ли защо имахте такава шестица на НВО в седми клас миналата година? Защото тортата е била главния стимул за момичето, което я получи. Четири години преди това присъства на подобна церемония – връчването на дипломите на дванадесетокласниците, сред които е и нейният брат. Онова, което най-много я впечатлява, е тортата, която той и още две деца получават за пълните шестици. Тъй като не е имала друг сериозен стимул при доста ниските прагове за прием в ловешката езикова, то точно тази сладка награда я надъхва да се постарае на изпита. И първите думи към родителите, когато научава оценката си, са “Ура, ще получа торта!”.
    Г-н Петков, ако наистина сте прекратили раздаването на вкусните награди, мисля,

Comments are closed.