ztvireni ulici809141До 19 февруари следващата година се преустановява преминаването на моторни превозни средства по пътната връзка между ул. „Васил Левски“ и парка „Стратеш“, съобщават от Община Ловеч. Движението ще се осъществява по обходен маршрут – ул. „Васил Левски“ – ул. „Мадара“. Локалното движение на МПС от и за зоопарка, туристическия дом, историческите паметници и парка „Стратеш“ през третокласния път Ловеч – Севлиево (стария севлиевски път) няма да бъде засегнато и преустановено.

Временна организация на движението се въвежда и в ж. к. „Червен бряг“, тя ще продължи до 28 юли 2015 г. и предвижда частично затваряне на улици и тротоари.

И на двете места пътното движение ще бъде регулирано с указателни табели и пътни знаци.

Временната организацията на движението се въвежда във връзка с изпълнението на проекта „Зелена, достъпна и привлекателна градска среда в Ловеч“. По него се извършват строително-ремонтни работи в два обекта – „Възстановяване на връзката между ул. „Васил Левски“ и парка „Стратеш“ – гр. Ловеч“ и „Благоустрояване и подобряване на физическата среда в ж. к. „Червен бряг“ – гр. Ловеч, с цел постигане на зелена и достъпна градска среда“.

Община Ловеч призовава водачите на пътни превозни средства да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки въведената временна организация на движение. Умоляват се гражданите да проявят търпение в периода на строителството и своевременно да преместват паркираните автомобили от работните участъци.

Община Ловеч моли за извинение за създаденото неудобство.

3 коментара

  1. Ами анонимен, за къв ми е това съобщение-извинение след 3 седмици? След дъжд качулка! Кметът на среща в Квартала преди началото на Ремонта Обеща, че фирмата-изпълнител ще позапълни дупките-кратери. Предполагам че ще си спази обещанието, което надлежно е записано с диктофон. АМА друг път!
    Не че и другите неща, които обеща изпълни.. Не, че сме очаквали нещо различно от кмета наш любими….

  2. Ами ,пич,предлагам кмета да отзове фирмата и да спре ремонтните работи.Ремонтите ще си направиш ти,щом знаеш как.

  3. Че това затваряне на улици в ” Червен бряг” е от поне 3 седмици! Чак сега ли Община Ловеч ми се моли за извинение за създаденото неудобство?? Да бяха помолили фирмата изпълнител да позапълни кратерите, които хептем се отвориха покрай този ремонт

Comments are closed.