police2204131През почивните дни на територията на област Ловеч са регистрирани 3 ПТП, при които са пострадали 5 човека /без опасност за живота/.

В РУ Ябланица са образувани две бързи производства срещу водачи на МПС, които шофират без да притежават свидетелства за правоуправление и в едногодишен срок от наказването им по административен ред за същото нарушение.

На 20 ноември в РУ Ябланица е образувано бързо производство срещу   Н.Н.-53 годишен, жител на града, който е управлявал товарен автомобил в  срока на изтърпяване на наказанието лишаване от правоуправление на моторно превозно средство за период от шест месеца,  като е наказан за същото по административен ред.  

В РУ Ловеч е образувано бързо производство срещу С.Б.-27 годишен от гр.Ловеч, който управлявал МПС с 1,79 промила алкохол в издишания въздух.

Полицаи от РУ Тетевен в хода на полицейска операция за противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол са иззели от частен дом в с.Гложене 5 пакетчета с общо 1 кг. насипен тютюн , 12 броя кутии цигари и 11 литра наливен алкохол, всички без български акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство.