РУ Луковит – на 05 ноември полицаи от РУ Луковит съвместно със служители на Зонално жандармерийско управление –Плевен са провели специализирана полицейска операция на територията на общината, в хода на която са проверени 124 лица и 71 МПС. Констатирани са 24 административни нарушения, за които са съставени 13 акта по ЗБЛД, 4 акта по ЗДВП, 1 акт по КЗ и 6 глоби с фиш.

РУ Троян – На 06 ноември на територията на града е проведена полицейска операция по широкообхватния метод, в хода на която са  проверени 34 МПС и 35 лица, наложени са 8 глоби с фиш и са съставени 2 акта.

Сектор «Пътна полиция» – през месец октомври на територията на гр. Ловеч пътни полицаи са констатирали общо 50 нарушения, за които са съставили 49 глоби с фиш и 1 акт при провеждане на специализирани операции за недопускане на неправилното паркиране на МПС върху тротоарите.

А само вчера служителите на сектор «Пътна полиция» са провели операция по широкообхватния метод в гр. Ловеч, при която са проверили 41 МПС и 41 лица и са съставили 13 глоби с фиш; и в гр.Угърчин, където за установени нарушения от срана на водачи на МПС са съставени 6 глоби с фиш и 6 акта.

РУ Ловеч – на 06 ноември полицаи от РУ Ловеч съвместно със служители на Зонално жандармерийско управление –Плевен са провели специализирана полицейска операция на територията на града и селата от общината, както и в гр.Летница при която са проверени 131 МПС и 184 лица, констатирани са 46 нарушения, за които са съставени 37 акта и  9 глоби с фиш.

 

В РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 38-годишен мъж от гр.Летница, който е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на наркотични вещества.