Днес бе подписан Акт Образец №2 за откриване на строителна площадка на поредния блок – № 10 „144“, вх. Е и Ж, в кв. Пеновото, по изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

В края на юни започна санирането на два нови блока – бл. № 10 „144“, вх. Д и бл. №14 „Сава Младенов“, като се очаква този месец още една сграда /бл. „Обединение“/ да подпише Образец №2 за откриване на строителна площадка. Към настоящия момент, на територията на Община Тетевен, цялостно са санирани 5 многофамилни жилищни сгради.

2 коментара

  1. Като гледам как стоят нещата със санирането в другите градове започвам да се отчайвам. В нашия град май няма интерес от общината да се започнат дейностите по санирането. Вече мисля, че трябва да е изтекъл срока за обжалване, но нито дума по въпроса. В една друга статия помолих г-н Иванов да се снапише за проблема но нали е от страната на кметицата и няма как да пише за това. Иначе имаше гръмки обещания за какво ли не…

  2. Започвам да чета “Днес бе подписан Акт Образец №2 за откриване на строителна площадка..”… а по надолу…о то било пак за Тетевен. Ако не е Тетевен ще е Луковит или Троян. За Ловеч “здравомислещо амбициозната” кметичка от култура не може да намери време за саниране!

Comments are closed.