zvuciottishinata2002151Жанина Илиева

Интерактивно представяне на книгата „Звуци от тишината“ на Мартин Иванов ще се състои в Клуба на дейците на културата на 25 февруари, сряда, от 17,30 часа. Авторът е композитор, диригент, перкусионист и изследовател, който е прекарал 15 години в САЩ и Канада. Преводач и издател на книгата „Лечебната сила на барабана” и автор на „Алхимия на Ритъма”.

„Звуци от тишината“ е новата му книга, която ни учи как да си спомним мъдростта, скрита дълбоко в нас самите. Авторът ще сподели любопитни истории и завладяващи изследвания, свързани с качеството на ритъма да влияе благотворно и положително върху нашата креативност, физическо и психическо здраве, личностно и групово развитие.

Ето само някои от интересните неща, за които Мартин Иванов ще говори: принципи на резонанса и увличането и как те ни влияят; какво е имал предвид Ницше с мисълта “Всички наистина велики мисли са заченати по време на ходене” – как и защо се случва всичко това и как можете да го постигнете; как да достигате до гениални открития и да можете да взимате творчески решения и мн. др.

След представянето на книгата желаещите ще могат да участват в практическа Ритъм Сесия с ударни инструменти (барабани) с продължителност 45/60 минути под ръководството на Мартин.