deputatigerb2701151 На състоялата се в понеделник пресконференция на народните представители от ПП ГЕРБ, беше представен новият депутат Антон Долапчиев, който влезе като народен представител на мястото на Николай Нанков след като той бе назначен за зам.-министър на регионалното развитие.

„От един месец съм в НС и едва от седмица съм член на комисията по взаимодействие с неправителствените организации и жалбите на гражданите. Целта на комисията е да решаваме въпроси как по-ефективно НПО- та да взаимодействат с различните институции на властта. Неправителствените организации са изключително важни за нас, защото се стремят към формиране на гражданско общество и развиват проекти в областта на образованието, културата и изкуството, както и се стремят да приобщават различни групи хора – социално слаби или изолирани от обществото“, обясни Долапчиев работата си в парламента.

Той покани на 2 и 16 февруари, когато ще бъдат неговите приемни дни в Ловеч, представителите на различните НПО-та на среща „да обсъдим важни за тях въпроси и законопроекти, които можем да поставим на по-високо ниво“.

deputatigerb2701153„Като народен представител от ГЕРБ ще се придържам към изпълнение на програмата и главните приоритети – здравеопазване, образование и регионално развитие“, заяви Долапчиев. По думите му скоро ще бъдат факт два национални проекта, които ще са от изключително важно значение за нашия град и региона – това е Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, по който безплатно ще бъдат санирани панелни и не само жилища. „Надявам се, че ще успеем с колежката народен представител Корнелия Маринова и зам.-министър Николай Нанков, както и цялата структура на ГЕРБ да информираме възможно най-много хора как да се включат в проекта. Ще се стремим да отговорим на всички зададени въпроси, за да улесним достъпа до информация“, подчерта Антон Долапчиев.

Вторият проект според младия народен представител е изграждането на ЛОТ 2 и 3 от АМ „Хемус“. Чрез него ще се подобри инфраструктурата на региона, ще се разкрият нови работни места, ще се подобрят условията за местния бизнес.

 

1 коментар

  1. Този пък от къде се пръкна???
    Ама много обичам в депутатски и кметски Уста изрази за Ловеч като :”Ще се разкрият нови работни места”!
    Поредният популист с поредните глупави приказки. С Корнелия са си лика-прилика. Нищо няма да свършат за този град. Нищооо

Comments are closed.