obs3105131От Общински съвет Ловеч съобщават, че покана до народните представители от Ловешкия избирателен район, до общинските съветници, до ръководството на община Ловеч и до областния управител отправи председателят на общинския съвет Тихол Тихолов за съвместна среща. На нея ще бъдат дискутирани теми, свързани с развитието на Ловешка община, и по проблеми на общността.

Организирането на тази среща бе възложено с решение на общинския съвет. Това стана при приемането на плана за работа за първите шест месеца на тази година на последната сесия за 2014 г. през декември.

Срещата ще се проведе на 19 януари от 10 ч. в заседателната зала на община Ловеч.

2 коментара

  1. Е, стига толкова! Нали на председателя(Т) Тихолов г-н Иво Райнов щеше да му иска оставката и да го сменяте с по-подходящ?! Сега гледам – председател(ЯТ) Тихолов на срещи кани. Да не би да се прощава човекът?! Бяхте написали тук “лъжеца Тихолов”(тук няма да слагам пълен член). Сега се чудя кой лъже и дали пръдливият гибон е чак толкова пръдлив или някой друг е опръцкал гащоците.

    1. За изчезването на гибона ще повярвам когато видя с очите си как стига за 30 сек от кабинета си до съдебната зала само с леви-десни. А дотогава – или пръдлив, или лъжец, има избор.

Comments are closed.