ezikova2904141До Министъра на МОН г-н проф, д.п.н. Тодор Танев
До Министъра на финансите г-н Владислав Горанов
До г-жа Корнелия Маринова – народен представител

До Областния управител – Ловеч – г-жа д-р Мадлена Бояджиева

До кмета на община Ловеч – г-н Минчо Казанджиев

До Началника на РИО Ловеч – г-н Еленко Начев

До председателя на регионален синдикат “Подкрепа” към синдикат “Образование” към КТ “Подкрепа” г-н Иво Райнов

До Радослав Хитов – Директор ГЧЕ

До Павлина Зарчева – пом-директор ГЧЕ

Дами и господа,

При излезлите данни за финансовата катастрофа в ГЧЕ – Ловеч, като Председател на СС “Подкрепа” в същото училище и страна по КТД – социален партньор, смятам, че незабавно ръководният екип на гимназията – директор г-н Радослав Хитов и помощник директор г-жа Павлина Зарчева – трябва да подадат оставки, да се назначи временно изпълняващ длъжността  директор и да се започне оздравяване на финансовото състояние на ГЧЕ.

Председател на СС “Подкрепа”

Към синдикат “Образование” към КТ “Подкрепа“

Георги Пърликов

 

 

7 коментара

  1. Директорът модернизира училището. Създаде и продължава да създава образователни възможности за учениците, както и условия за работа на учителите. В труден и за него момент, нападките не би трябвало да са към него. Той няма вина. (Не)колегиалните атаки в труден за училището и за него момент не са знак на лоялност, а на болни амбиции.

  2. Ми много ясно! Тя тая жена да не би сама да е правила това!? Ми не трябва ли подпис на директор или зам.директор!? Може и да съм прост и да не ги разбирам нещата,ама така мисля….

  3. … директор, сте смели.
    Радвам се, че моите деца не получиха щастието “да учат” в наркокомуната на хълма.

  4. Защо така строго? Прекарайте ги през новата църква и им опростете греховете. Лично колегата им крадец щеф-поп да го направи.

    П.П.: Сетила се Мара … От години ви се казва, че училището смърди на гнило, трябват бързи промени, но нали сте най-великите педагози на земята, ние другите деца не сме виждали и възпитавали. Сега, когато получихте команда от депутат за саморазправа с непокорен

Comments are closed.