GERB_logo2203121ПП ГЕРБ първа регистрира листата си с кандидатите за народни представители в 11 Многомандатен избирателен район за предстоящите парламентарни избори на 12 май, съобщават от пресцентъра на партията. Документите бяха внесени за разглеждане в Районната избирателна комисия, която взе решение на заседанието си днес, 5 април.

Под номер едно в листата е Корнелия Маринова, общински съветник от ГЕРБ и председател на Общински съвет Ловеч, и общински ръководител на партията в града. Втори е областният координатор Николай Нанков, зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството в правителството на ГЕРБ. На трето място е диригентът на Общинския духов оркестър в Троян Илиян Тодоров. Невенка Антонова от Луковит е на четвърта позиция. Тя е председател на УС на Съюза на инвалидите в България за община Луковит, от дълги години работи с деца и хора с увреждания, общински ръководител на ЖГЕРБ – Луковит. Веднага след нея е общинският ръководител на ГЕРБ в Тетевен, общински съветник от ГЕРБ и председател на общинския съвет в общината д-р Мадлена Бояджиева. На шеста и седма позиция са общинските ръководители на ПП ГЕРБ в общините Угърчин и Ябланица, съответно Цветан Георгиев и Симо Иванов. Георгиев е инженер комуникационна техника и технологии, зам.-кмет на общината, а Иванов е икономист, общински съветник в Ябланица. Още един икономист има в листата на партията – Тодор Петров. Той е областен координатор на МГЕРБ и общински съветник в Ловеч. Андрей Моврадинов е общински ръководител в Летница и общински съветник от ГЕРБ в местния парламент. Той е на девета позиция. След него е Росица Маринова, учител в ОУ „Васил Левски” – Ловеч.

8 коментара

  1. Какво дължи ли – оставка и не само той. Доколкото успях да прегледам аналите на местния парламент той с нищо не се различава от големия в столицата.
    Перфектна работа в екип за благото на града свършиха с приемането на бюджет 2013 /не забравяме лесно/ – пълно единодушие, без опозиция, с имената си и без срам и страх че правят нещо нередно и може да им се търси отговорност.
    Следите, опа файловете не са изтрити.
    Друго не можах да разбера – откъде толкоз политици в този малък град.

  2. by the way, след като ти твърдиш, че аз пиша неверни неща тук, аз каквото и да ти цитирам , то анонимен мишок като теб, отново ще напише, че аз съм пишел неверни неща и става ‘ цирк’ в който аз не желая да участвам.

    Ето защо това е мотива ми , да НЕ желая да коментирам написаното тук от хора с екзотични ник-ове, но тъй като за теб вече съм направил изключение , мое задължение е да ти отговоря или ако трябва да съм по-точен да “цитирам” и ” да се постарая да разбера”

    “by the way казва: нека да цитира както точно областният на МГЕРБ е работил за интересите на местната общност”

    Тук или на интернет сайта на общината всеки може да изгледа едно или всички заседания на Общински съвет и да установи, как гласува всеки един от общинските съветници.

    by the way , аз съм си съставил мнение, че областният на МГЕРБ е работил за интересите на местната общност след като съм установил , как той гласува на заседанията на заседанията на ОбС, защото изобщо не е важно кой общински съветник какво е говорил по време на заседанието, а е важно да се установи – как гласува общинския съветник. Тъй като гласуването е публично / на едно телевизорче може да се види кой как е гласувал/ всеки може да си състави мнение за това , че един съветник работи или не работи за местната общност.

    Ето защо не е нужно аз да цитирам каквото и да е тук,а всеки който твърди, че говоря неверни неща нека изгледа поне едно заседание и сам да установи как е работил областният на МГЕРБ .

    “by the way казва: и да се постарае да разбере какво точно дължи Ловеч на областният координатор на ПП ГЕРБ”

    by the way, в договора за депониране на 40 000 тона софийски ‘боклук” в депото /което е собственост на Община Ловеч/ има задължение на едно министерство да даде няколко милиона лева за построяване на сепарираща инсталация. Боклука отдавна е в депото, а до сега няма построена сепарираща инсталация ,а аз не знам да е постъпил нито лев от това задължение. Също така няма никаква публична информация за това, че някой е упражнил какъвто и да е контрол по изпълнението на този договор . Няма и информация някой да е поискал въпросното министерство да си изпълни задължението. Ето защо мисля, че не Ловеч дължи на някой каквото и да е , а точно обратното, на Ловеч му дължат едни милиони за построяване на сепарираща инсталация.

    by the way, след като искаш от мен, аз да се постарая да разбера, какво точно дължи Ловеч на областният координатор на ПП ГЕРБ, аз ще си позволя да попитам публично :

    Уважаеми г-н Николай Нанков моля, Ви да отговорите на следния въпрос:

    Какво точно дължи Ловеч на областният координатор на ПП ГЕРБ”?

    за което предварително Ви благодаря.

  3. …не съм партиен член, за Заверджиев не знам, но знам, че пише неверни неща… нека да цитира както точно областният на МГЕРБ е работил за интересите на местната общност и да се постарае да разбере какво точно дължи Ловеч на областният координатор на ПП ГЕРБ…

  4. Някаква дискусия между партийни членове се заформи. Крилото на Корнелия трие носа на Нанков. Дали така е наредил Батю?

  5. По принцип не коментирам написаното от от хора с екзотични ник-ове, но понякога правя изключения :

    Разбира се , че винаги пиша това което мисля и отговарям за всяка написана от мен дума.

    Преди три години и половина Нанков дойде на бял кон в Ловеч и като Наполеон / имам такъв колаж/ победи местната бюрокрация.
    Да ама от година и половина дезертира в София и резултата е налице – безлична / за да не употребя по-точна квалификация/ областна организация.

    Та като областен координатор за последната година и половина Нанков е отговорен за работата на общинските организации. И не е нормално да си заминат общински ръководители защото не са работели, а онзи който най-много не е работел / за да не кажа. че е пречил да работят/ да се каже , че е свършил някаква работа.

    by the way, според моето скромно мнение областният координатор НЕ работи през последната година и половина и изобщо няма място в листата на ПП ГЕРБ !

  6. …вярваш ли си за това, което пишеш, точно пък областният координатор свърши достатъчно много работа и ти може би си сред онези, които най-добре го знаят…

  7. Въпроса който може да си зададем за тази листа е :

    Защо са разменени местата в листата на втория и седмия?

    Областния координатор на МГЕРБ през последната година и половина доказа, че работи отговорно като общински съветник за интереса на местната общност, за разлика от втория в листата, който доказа, че не може да работи като областният координатор на ПП ГЕРБ – справка сменените ръководства на няколко общински организации през последната година.

    Все факти за които не му е потърсена никаква партийна отговорност, а напротив за награда ВТОРО място в листа.

    Ето защо , Място което се полага по право и по заслугите, които има Областния координатор на МГЕРБ е втори в листата , а не седми.

    Изглежда тази листа е направена както казват Илф и Петров:

    “Бира се отпуска само за членове ма профсъюза.”

    но “Ледът се пука, господа съдебни заседатели!”,

    а “Делото за помощ на давещите се е дело на самите давещи се!”

Comments are closed.