gerblista309143Николай Нанков: Преди да получим гласа на хората, ще чуем техния глас, влизаме в коалиция само с народа

Преди да получим гласа на хората, първо ние ще чуем техния глас, влизаме в коалиция само с народа. Това заяви днес областният координатор на ПП ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков.

„След като на 31 август административният секретар на областната структура на ПП ГЕРБ Ваня Събчева регистрира листата ни за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври, днес ви представям всеки един от нея. Ще подчертая, че имаме пълен паритет на мъже и жени – 5 на 5, сравнително млада листа – 38 години е средната възраст. Включени са доказани професионалисти, разпознаваеми, добре възприети хора с високи морални качества“, каза Нанков пред медиите.

gerblista309141По думите му листата включва широк набор от експертиза – представители на различни професионални прослойки. „Имаме двама учители, трима инженери, двама представители на младежката структура, трима представители на малкия бизнес, един здравен експерт, един регионалист и мениджър на проекти, все хора, които ще са полезни в отделните секторни политики в НС, не само в законодателната, но дано и в изпълнителната власт.“, подчерта областният координатор.

Водач на листата на 11 многомандатен избирателен район е Корнелия Маринова. След нея е Нанков – и двамата народни представители в 42-то НС. Трети е троянецът инж. Иван Миховски, а на четвърто място д-р Мадлена Бояджиева от Тетевен, следвана от инж. Ваня Събчева – областен управител в правителството на ГЕРБ. На шеста позиция е икономистът Ценка Лазарова, в момента общински съветник на ГЕРБ, а след нея се подреждат екологът Йордан Досев, общинският ръководител в Летница Андрей Моврадинов, най-младият член на отбора Антон Долапчиев, също икономист, и педагогът Росица Маринова.

gerblista309142„Винаги сме правили позитивна и ограничена откъм финансов ресурс кампания и тази ще е такава. Ще бъдем близо до хората, осъзнавайки, че за да получим гласа им на 5 октомври, на първо място трябва да чуем техния глас – да чуем техните проблеми – не че не ги познаваме, някой от тях сме се опитвали да разрешим, някъде сме успели, другаде не, да чуем техните очаквания, да им обясним, че не съществува друга алтернатива за една стабилна България освен партия ГЕРБ“, подчерта Нанков като акцентира, че „много се спекулира, но ПП ГЕРБ никога не е била в коалиция с когото и да било и няма да бъде – ГЕРБ е доказала, че влиза в коалиция само с хората, защитавайки техните интереси. „Стабилна България може да имаме само с ГЕРБ – доказали сме го. Време е!“, каза в заключение Нанков.

„Тук е отборът на ГЕРБ. Макар да съм водач, приемам това като огромна отговорност на отборната игра. ГЕРБ е силен, когато е единен и когато всеки тежи на мястото си. Мисля, че експертизата на нашата листа е достатъчно стойностна и прави всеки един от нас достатъчно можещ в собствената му област. Няма да влизаме в грозни политически и словесни битки, защото считаме, че обществото има нужда от спокойствие, което искаме да гарантираме с нашите дела, с нашите проекти, идеи и решения, които предлагаме на тежките проблеми в момента в страната. Защото година и две месеца безпътица ни доведоха до днешните избори. Ще търсим одобрението на хората именно за идеи и ефективни решения, които ще представим“, подчерта и водачът на листата Корнелия Маринова.

 

50 коментара

  1. На събранието на ГЕРБ за номинация наравно с Николай Нанков беше номинирана и общинския съветник от ГЕРБ Ирина Митева бях решил да гласувам за нея.Явно преференциалния вот е заплаха за първите в листата.
    В Ловеч винаги некадърните се обединяват за да изгонят кадърните.Два пъти гласувах за ГЕРБ но в изборния ден при тази постна листа бих предпочел да съм за риба.

  2. Цоло Гачев – Президент!
    Другаря Горов – Министър на веселието!
    Хари рибата – министър на Околната среда и най-паче на водите!
    Оня с дините – шеф на сергия на пазара!
    Васето артиста – ОСКАР за мъжка роля за театъра на миналите избори!
    Това са хората!
    Всички други са аматьори!

  3. 🙂 Ами опитай си късмета пак…Щом не ти е дала докато сте били в средните класове….. хахахаха

  4. Виждам на снимката Иванка Събчева и се чудя кой я сложи в листата на ГЕРБ.С Иванка бяхме в един клас в средните класове голям зор беше да завърши още от десети клас започнаха проблемите с аморалнота поведение.Ако не беше майка и която беше амбициозна жена и като сътрудник на службите имаше връзки трудно щеше да изкласи.После работи за фирмите на Алексей Петров (Трактора) работи и като секретарка на Илия Лилов който беше областен управител от БСП. С плащане на изпити си изкара и диплома от колежа в Ловеч.Цветан Цветанов би трябвало да си проучва хората за листитете за да няма троянски коне в тях,но явно много го лъжат.Тетевенската общинска организация на ГЕРБ като я предлага кой ще бере негативите после на изборите?

    1. ” кой ще бере негативите после на изборите?”

      Който ще бере негативите на битата карта заложена за трети път на куция кон Kорнелия Mаринова!
      Курдисала се е начело в листата като въшка на чело. От грижа за младите хора де – сакък да не стане някой от тях депутат. Нали се врече да ги връща в града. Кой от старите ще работи като наивните младоци безплатно в предизборните кампании и за благото на партията ?
      A?

  5. “Браво” на сливенската перла К.М. пак успя да излъжи ББ и ЦЦ за да се нареди на чело на листата

  6. Още преди да е завзел 121 кресла в Парламента ГЕРБ готви поставянето на кметовете в матова позиция.Парите в общините никога не са достигали.Но ако предвижданото изменение на Закона за данък върху доходите на физическите лица стане факт,то над сегашната ставка 10 % плосък данък върху придобития доход ,общините ще могат да качват още до 2 %,които при условие,че бъдат събрани,ще остават в общинския бюджет.Тарикатско,нали!Искате пари от държавния бюджет.Няма!Съберете си ги сами,като качите ставката с още 2 %.Дали ще има толкова смел кмет?!Подготвят ни още и за популистката мярка”по нисък данък за бедните”.
    Второто го знаем от зората на демокрацията.Тогава нормативно бедните безработни съжителки на забогатяващите “момчета” можеха да получат”полагащите им се”обезщетения за безработица,като разходят кожените си палта от норки за по 3000 лв.до бюрата по труда.
    Оставането на част от събраните подоходни данъци в общината също е отдавна познато.Но в миналото оставаше част от законовата държавна данъчна ставка,а не качеият над държавния данък процент общински данък.И тогава нямаше мат с пешката на неудобните кметове.

  7. Гласувай за ГЕРБ, гласувай за увеличение на данъците си! Нов данък върху данъка изумували герберите, трябва много да мразиш българите ( само те плащат данъци в България) за да измислиш това: Управленската програма на ГЕРБ: Нови данъци, нови структури, нови реформи.Програма за реформи”, плоският данък се запазва, но общините ще имат възможност да облагат доходите на физическите лица с допълнителен процент по тяхна преценка.
    http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2014/09/04/2374460_upravlenskata_programa_na_gerb_novi_danuci_novi/

    1. Така е адаш! Прав/а/ си! Трябва много да мразиш българите за да взимаш милиони, нее милиарди в заеми за да си замаскирваш резилите и кражбите, както направиха комунистите за една г. Много алчни бе! Да се затикнат дано! А, ся връщай, като много ти знаят устата. Щото аман от такива, дето виждат треската в окото на другия, ама не и гредата в своето. Де го станишев бе? Мята мадури из Европата, кара си отпуската из островите и го боли к.ра за теб и за българите. Па ти гледай ГЕРБ.

    2. Така е аномелке! То комунистите че няма да се затъкнат е ясно, ама виж ние с тебе ще се задъним да връщаме освен техните – и заемите които иска ББ. Дали пък него ще го боли к.ра за нас или той няма какво да мята? Гледам аз ГЕРБ и те това си мислА.

    3. Айде първо да влезат в затвора тези що окрадоха наличните пари-комунисти, комсомолци, пионери, пък после да мислим за Баце. Засега фактите говорят че ДПС-БСП окрадоха и съсипаха страната. Факт!
      А дали Баце ще командва парада некак си не е ясно още, а Каменчо?

    4. Някак тарикатски ни намекват, че Борисов е ново лице. Май смятат, че за една година сме забравили факта кой повече от десет години бе във властта ту като генерален секретар, столичен кмет, та дори три години и половина министър-председател, по времето, когато КТБ с Цветан Василев и Мамин Дебеланчо здравата заякнаха и прилапаха де що поискаха.

    5. Ахааа, камен, гледаш ти гледаш ,все у лЕво гледаааш! Аз обаче гледам и друго, че докато ние с теб си лафим за бсп и герб, дпс си опекоха питката и ние с теб, а и нашите деца и внуци, ще ги клатят рязаните кабриолети още 500 год. и то с помоща на твойте хора от бсп. Айде, тичай да си купиш вазелин, че голямо е.ане ще падне. А, честито! Мерси!

    6. анонимелке, ти си тотално увредена от левото и все за к…абриолети си мислиш. Ми като няма какво реално да клатиш намери си пък някой рязан де. Ще си спестиш и вазелина защото от това твое подлагане на лявото и на дясното си в перманентна диария и няма вече и какво да акаш .
      Виж децата ни не набутвай в тая мръсотия – не си слагай грях!!!

    7. камен, камееен, не аз, а ти си тотално увреден…От цялата работа ти само един кабриолет и едно клатене си разбрал. Нямам какво да ти кажа, освен да чакам още месец до след изборите и ти ще го проумееш и усетиш на собственият си гръб.
      Колкото за греха, който ми приписваш, а недей на мен тия. Търси си друга изкупителна жертва. Аз деца нямам, а за твоите за какво да ми пука? Ама не се отчайвай де, всички , ще им говорят красиво и интелигентно. Няма да има лоши думички и грозни намеци.
      Айде до нови срещи! Багаж имам да събирам! Нямам търпение утре да стигна до Т1 и да се махна от тая помия , лицемерие и безхаберие.

    8. миелке, радвам се че ти пък добре си ме разбрала.Знам че за моите деца не ти пука и не защото нямаш свои – иначе щеше да си психически здрава.
      Преди да стигнеш до Т1 – намини до зала Армеец за да видиш за последно наживо какво значи помия, лицемерие и безхаберие

  8. Появата на творението на Галабинка,явно показва възникналия вътре между кандидатите в листата страх от възможен преференциален вот и преподреждане.И веднага Н.Нанков беше грандиозно оплют с тази уж негова декларация.Такива манипулации наистина са недопустими за който е да е сайт.Но декларацията престоя достатъчно време неизтрита и изпълни целта си.
    Изводите да си направи Н.Нанков,като областен координатор и втори по ред в листата.

    1. Господи,пази ме от съпартииците,от политическите си опоненти ще се пазя сам!

  9. марш ще казваш когато си направиш сам блог или сайт или т.н – тук само админа има такива правомощия, а ти нали си прост гербераст, няма как да ги знаеш тези работи!

  10. Колко къси поли за толкова мазни колене…!

    1. Червен боклук! Марш в кочината!

    2. прегледай си очите…..

    3. Алоу,свинарката!Нали вече се разбрахме.Ако само това можеш,спри.Просташко е и издава бедна душица,алчна за парици от хранилката СУБСИДИЯ!Като прибираш червените боклуци в кочинката си,ще ти се наложи да живееш с тях,при това натясно.

  11. Това листа на ГЕРБ или е или резервен вариант листа на БСП? Ловеч е малък град хората се познават от години.

Comments are closed.