zvanec1509141Уважаеми родители, учители, скъпи деца,

Както всяка година и на днешния 15 септември училищата в област Ловеч са изпълнени с усмихнати лица. Деца, родители, учители ще са един отбор, който в края на учебната година ще се гордее от постигнатите резултати.

Всички ние сме призвани заедно да работим и да създадем най-добрите условия, да вдъхнем сигурност и увереност в нашето утре – децата на България. Длъжни сме да дадем най-доброто от себе си, за да възпитаме в семейството и в училище умни и родолюбиви български граждани.

Образованието е не просто доказан приоритет за нас, то е условие, предпоставка, гарантираща просперитета на нашия град, на нашата област, на нашата държава, ключов фактор за икономическия й растеж.

Затова именно усилия ни са насочени към повече инвестиции в модерно образование – увеличаване на средствата в държавния бюджет, инвестиции в ученическия спорт за здраве и живот без агресия. Отчитайки необходимостта предвиждаме повишаване квалификацията на учителите и на техните възнаграждения, актуализиране на учебните програми с цел усвояване от учениците на повече практически знания и умения.

Ние работим за въвеждането на електронни учебници, за използването на ИТ в цялостния процес на обучение. Считаме, че е от особено значение въвеждането на занятия по гражданско и здравно образование. Предвиждаме програма за приобщаване на родителите към училищния живот.

Искаме да подобряваме качеството на професионалното образование чрез въвеждане на дуалната система. Учебните програми трябва да бъдат разработвани заедно с бизнеса.

Искаме и продължаваме да инвестираме в нови детски градини и училища, да инвестираме в децата за развитие на техните практически умения, обучение в предприемачество, в критично мислене, творчество, работа в екип.

Нашата цел е увеличаване броя на психолозите, педагогическите съветници, ресурсните учители, помощниците на учителите, за повече индивидуална грижа за всяко дете в неговото развитие.

Убедени сме, че всичко това ще доведе до израстването на мислещи, честни, добре образовани млади българи, които с придобитите знания и умения ще съградят по-красива България – истински наш дом, място в което се живее достойно.

Не случайно в листата на ПП ГЕРБ за област Ловеч има двама учители – водачът ни Корнелия Маринова – директор на най-голямото основно училище в областта, и човекът, научил стотици ловешки деца на четмо и писмо Росица Маринова. Този факт сам по себе си е израз на осъзнатата от нас отговорност, израз на убеждението ни, че образованието е най-важният като сектор за възхода и стабилното развитие на България.

На добър час в новата учебна година!

 

Кандидатите за народни представители от листата на

ПП ГЕРБ за 11 Многомандатен избирателен район

 

 

Платена публикация по договор

Купуването и продаването на гласове е престъпление

8 коментара

  1. щне докато образованието се политизира – вижте васил левски

  2. Тролове, поне днес имайте срам! Има време за плюене, има време и за мълчание. За да разграничиш двете, трябва разум и образование. За това става въпрос, за нещо, което ви липсва. Жалко за вас!

    А на всички деца, учители и родители, успешна година! Нека наученото в училище направи децата ни по-различни от техните родители.

  3. Офффффф, Божеее, какво общо има ПП ГЕРБ с учебната година?!?!?! Вярно, че една немалка част от активистите на партията са нереализирани даскалици, да не даваме местен пример, ама чак пък толкова…

  4. Честит празник на всички учители и ученици. Този хубав и светъл празник няма да е толкова хубав и светъл, ако политиците не си свършат работата. Така че не е зле да се вземат в ръце и да забравят кой от коя партия е, да помислят как и с какво могат да съдействат модернизиране на учебния процес в българското училище и създаване на по-добри условия за работа на българския учител.

  5. Да пожелаем дружно на ПП Герб на добър час към небитието.

  6. Мамицата ви политикани и журналисти, които дори и на този хубав и светъл ден се опитвате да го политизирате. Вие сте мръсна сган!

  7. И поздрав за кандидат-депутатите от всякакви партии, партийки и листи, стискащи партийните билети в джоба с надеждата, че това ги прави умни и знаещи:

    https://www.youtube.com/watch?v=n7nPgnA5VOM

  8. Честит и от мен, без задни чувства:
    https://www.youtube.com/watch?v=Mm6KiJanix8

    Дандидат за добър баща и съвестен гражданин на цяла България,
    безплатно и от сърце,
    debelaka

Comments are closed.