koncertgerb805131ПП ГЕРБ ще закрие предизборната си кампания в Ловеч с концерт на 9 май  от 19.30 ч. на площад „Тодор Кирков“. В него участие ще вземат Рафи Бохосян и балет /победител в първото издание на „ Екс Фактор“ – 2011, Мажоретна формация на Младежки духов оркестър – Ловеч, клуб по акробатичен рокендрол  “Роксмайл” – Ловеч, Пламен Денев, Балет “Ралица”, Ралица Филипова и Общински фолклорен ансамбъл “Ловеч”.

 ЗАПОВЯДАЙТЕ НА

9 МАЙ, 19.30 Ч.

ПЛОЩАД „ТОДОР КИРКОВ”

 

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

4 коментара

  1. …винаги съм харесвал Христой Бойчев…

  2. “След промените се промениха три неща.

    Комунистите станаха социалисти, циганите станаха роми и педерастите станаха гейове. Тук разликата между комунист и социалист е колкото между педераст и гей.

    Вземи „Работническо дело” от 70-те и виж истерията с която се плюеше западната демокрация. Същата истерия виждам и днес, ще я видиш и в коментарите във форума по-долу. Тия хора си препрочитат старите вестници. Как не мръднаха ни крачка интелектуално в пропагандата си.

    С всичките си кусури Борисов внесе ноу-хау в политиката и заговори конкретни неща на разбираем език. И не плаши народа с вещици.”

    Христо Бойчев

  3. Стига с тия МАСКАРИ от герб, не разбрахте ли дори чеп за зеле не става от тях …. освен ако не плащат добри парички за подобни съобщения. 🙂

Comments are closed.